19 / 04 / 2024

Çorum'da Taç Fabrika Satış Mağazası açıldı!

Çorum'da Taç Fabrika Satış Mağazası açıldı!

TAÇ’ ın Çorum’daki ilk mağazası, Mimar Sinan Mahallesi Ankara Yolu Bulvarı ’nda kapılarını açtı. Çorumluların yoğun ilgi gösterdiği açılışta, ziyaretçilere çok özel fırsatlar da sunuldu.




Zorlu Tekstil Grubu’nun, Türkiye’de ev tekstili alanındaki lider markası TAÇ’ın Çorum’daki ilk mağazası, Mimar Sinan Mahallesi  Ankara  Yolu Bulvarı’nda kapılarını açtı. Çorumluların yoğun ilgi gösterdiği açılışta, ziyaretçilere çok özel fırsatlar da sunuldu.

TAÇ Fabrika Satış Mağazası’nda, perdeden nevresime, yatak örtüsünden battaniyeye, havludan lisanslı ürünlere kadar uzanan geniş bir yelpazedeki ürün çeşitleri yer alıyor.

40 yılı aşkın deneyimi ile Türkiye’de ev tekstil sektörünün lider markası konumundaki TAÇ, Çorum’da açılışı yapılan TAÇ Fabrika Satış Mağazası’yla, kentte ev tekstil alışverişine yeni bir soluk getirdi. Çok özel kampanyalarla açılışı gerçekleştirilen TAÇ Fabrika Satış Mağazası’na, Çorumlular yoğun ilgi gösterdi.

Perdeden nevresime, yatak örtüsünden, battaniyeye, havlu, bornoz ve masa örtüsünden, lisanslı ürünlere kadar farklı kategorilerde özel tasarımlara sahip çok çeşitli ürünlerin, 2 katlı mağazada 800 metrekarelik bir alanda sunulduğu Mağaza’da, ziyaretçilere uzman mağaza çalışanları rehberlik ediyor.



Milliyet


Geri Dön