25 / 04 / 2024

Coşkun Sabah kiraya verdiği dükkandaki müzik aletlerini zorla geri aldı

Coşkun Sabah kiraya verdiği dükkandaki müzik aletlerini zorla geri aldı

Şarkıcı Coşkun Sabah'ın, Ankara'daki bir müzik şirketine kiraya verdiği dükkâna giderek gayrimenkulle birlikte kiraya verdiği müzik aletlerini zorla geri aldığı iddia edildi



Şarkıcı Coşkun Sabah'ın Ankara'da bir müzik şirketine kiraya verdiği gayrimenkule, şarkıcı Emre Kıral'ın da aralarında bulunduğu bazı kişilerle beraber giderek içerideki müzik cihazlarını zorla aldığı iddia edildi. Mekânda kiracı olarak bulunan Angora adlı şirketin avukatı Ahmet Karakuş, ikili hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukat Karakuş tarafından savcılığa verilen şikâyet dilekçesinde, taşınmazın sahibi Coşkun Sabah'ın ve eski şirket çalışanlarından Emre Kıral'ın 16 Kasım'da, yanlarında birkaç kişi ile birlikte Angora Müzik'e geldiği anlatıldı. Bu kişilerin, kendilerine engel olmak isteyenleri dinlemeden, içerideki cihazları alarak gittikleri belirtildi. Avukat Karakuş, müvekkilinin gayrimenkulü, içindeki müzik yapım ve organizasyonlarda kullanılan bu cihazlarla kiraladığı ve bu durumun sözleşmeye eklendiğini söyledi.

'ZARAR ETTİK'
Suç duyurusu dilekçesinde "O an için orada bulunan ve ses kaydı yapılan iki sanatçı ile şirket personeli önünde cereyan eden bu olay karşısında yapılan işler durmuş, kayıt işlemleri kesilmiş ve şirketin işleyiş faaliyeti durdurulmuştur" dendi. Sabah ve Kıral'ın bu eylemi nedeniyle şirket ve şirket çalışanlarının maddi ve manevi zarara uğradığı belirtilen dilekçede, şüphelilerin Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca kamu davası açılarak cezalandırılmaları istendi.
Orhan YURTSEVER/Sabah


Geri Dön