29 / 03 / 2024

Cottonbox Sonbahar-Kış koleksiyonunu tanıttı!

Cottonbox Sonbahar-Kış koleksiyonunu tanıttı!

Cottonbox, doğanın tüm renklerini yansıttığı 2015 / 2016 Sonbahar - Kış koleksiyonunun lansmanında dekorasyon dergi editörleri ve bloggerlarla buluştu.



Cottonbox, doğanın tüm renklerini yansıttığı 2015 / 2016 Sonbahar - Kış koleksiyonunun lansmanında dekorasyon dergi editörleri ve bloggerlarla buluştu. Ritz Carlton'da gerçekleşen lansmanda sonbahara özel farklı kombinasyonlar basına tanıtıldı. 


Bebek takımlarından genç grubuna, nevresim takımlarından nakışlı ve baskılı pike setlerine, yatak örtülerinden masa örtüsü, bornoz ve havlulara kadar tüm ürün gruplarını sonbahar enerjisi ile yenileyen Cottonbox, yeni mevsimin romantik ritmini, dinamik ve canlı tasarımların yanı sıra, soft renklerle ve zarif desenlerle tamamladı. Cottonart, saten, comfort ve klasik ürün gruplarıyla, nostaljik seçimlerden modern çizgilere, vintage tasarımlardan klasik tarza birçok zevke hitap eden desenleri sonbahar renkleri ile harmanlayarak sıcacık bir koleksiyon oluşturan Cottonbox, her zaman olduğu gibi yine bütün gruplarda sadece pamuk ipliği kullandı. 


Yatak odalarında mevsim sonbahar!


Her sezon olduğu gibi bu koleksiyonda da yeniliklerin peşini bırakmayan Cottonbox, yeni 'Royal Saten' grubu ile yatak odasında asaleti vurgularken, yeni dantelli ürün grubu 'Lace' ile, nostaljiyi yeniden yorumluyor. Bebeğinizi ve sizi yatak odasında tek kombinde birleştiren ve dekorasyonda bütünlük sağlayan dantelli anne & bebek takımları, bu sezonun en iddialı yeniliklerinden biri... 




Geri Dön