19 / 04 / 2024

Crate and Barrel ürünlerini online platforma taşıyor!

Crate and Barrel ürünlerini online platforma taşıyor!

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı zinciri Crate and Barrel, tasarım ve kaliteyi buluşturan benzersiz ürünlerini online platforma taşıyor. Crate and Barrel online platform Türkiye'nin her yerindeki dekorasyon tutkunlarının hizmetinde.




Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı zinciri Crate and Barrel, tasarım ve kaliteyi buluşturan benzersiz ürünlerini online platforma taşıyor.


Misafirlerinizi gururla ağırlayacağınız, hayranlık uyandıran zevkli sofralar... Yaratıcılığınızı ateşleyecek, içinden çıkmak istemeyeceğiniz mutfaklar... Evinize baştan sona özgünlük ve stil katacak aksesuarlar... Tasarımı, kullanım kolaylığı ve sunduğu müşteri hizmetleri ile www.crateandbarrel.com.tr, Türkiye'nin her yerindeki dekorasyon tutkunlarının hizmetinde.


Online alışveriş dünyasında bir ilke imza atan Crate and Barrel, Türkiye'de teslimat için zaman sınırlamasını ortadan kaldıran tek alışveriş sitesi oluyor. Özellikle yoğun iş temposuna sahip olan müşterileri memnun edecek bu uygulama, saat aralığı belirleyerek gece ya da pazar günü dahil, müşterilerin dilediği zaman siparişlerini teslim alabilmelerini sağlıyor. Seçilen ürünün stoğu tükenmiş ise, stoğa girer girmez e-posta ile bilgilendirme hizmeti sunan site, kullanıcıları istedikleri ürün hakkında anında haberdar ediyor.


A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlara yönelik şık ve keyifli dekorasyon çözümleri ile Crate and Barrel, Zorlu Center ve Akasya Acıbadem mağazalarının yanı sıra www.crateandbarrel.com.tr adresinde dekorasyon tutkunlarını bekliyor. Crate and Barrel online alışveriş sitesi, kategori ayrımları ile kolay kullanımının yanı sıra hızlı ve sağlam altyapısı sayesinde güvenli ve kesintisiz erişim imkânı sunuyor.




Sabah


Geri Dön