28 / 03 / 2024

Crate and Barrel'dan Ankara'ya mağaza!

Crate and Barrel'dan Ankara'ya mağaza!

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, Türkiye'deki dördüncü, Ankara'daki ilk mağazasını Next Level AVM'de hizmete açtı.



Avrupa pazarına İstanbul'daki mağazalarıyla giriş yapan dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, Zorlu Center, Akasya Acıbadem ve İstinyePark mağazalarının ardından dördüncü mağazasını 17 Eylül'de,  Ankara  Next Level AVM'de açtı. Crate and Barrel Next Level mağazası, 2.100 metrekarelik bir alanda, 70 bini aşkın geniş ürün yelpazesiyle hizmet veriyor. 


Ankara'daki ilk Crate and Barrel mağazasının açılışına dair açıklama yapan Crate and Barrel Türkiye ve Rusya CEO'su Nur Akgerman, "Crate and Barrel olarak, 2014 yılı Mayıs ayında Avrupa'daki ilk mağazamızın kapılarını Zorlu Center'da açarak başlattığımız Türkiye operasyonumuz Akasya Acıbadem ve İstinyePark mağazalarımızla kısa sürede genişledi. Yemek odasından yatak odasına, mutfaktan salona kadar her ihtiyaca yönelik mobilya, mutfak gereçleri, sofra takımları ve aksesuarlar ile Crate and Barrel çatısı altında sunduğumuz şık, yalın ve işlevsel tasarımları, Next Level AVM'deki yeni mağazamızla Ankaralı tüketicilere ulaştırmaktan dolayı mutluyuz. Online alışveriş sitemizde İstanbul'un ardından en çok satışı gerçekleştirdiğimiz şehirde mağaza açmak ve Ankaralı müşterilerimizin de evlerinde ürünlerimizle yer almak bize heyecan veriyor. Sene sonuna kadar, ziyaretçi sayımızın ortalama 100 bine ulaşmasını hedefliyoruz" dedi. 


Milliyet


Geri Dön