28 / 03 / 2024

Crate and Barrel’dan yüzde 15 indirim fırsatı!

Crate and Barrel’dan yüzde 15 indirim fırsatı!

Yeni konsepti Pop-up&More ile Midtown Alışveriş Merkezi’nde açılan Crate and Barrel’dan, 20 Mayıs Cuma günü açılış davetine özel mobilya alışverişlerinde yüzde 15 indirim fırsatı...




Tasarım ve fonksiyonelliğin mükemmel uyumunu yaşam alanlarına taşımak isteyenlere birbirinden şık ürünler sunan Crate and Barrel’ın, mobilya, sofra, mutfak, dekorasyon, aksesuar ve bahçe mobilyalarından oluşan geniş ürün portföyü, Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nin girişinde yer alan Pop-up mağazası ile yazlık evlere, özel avantajlarla renk katıyor.


“Friends&Family Day” kapsamında, 20 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek olan açılış davetinde, o güne özel mobilya alışverişlerinde %15 indirim fırsatı sunan Crate and Barrel, her zevke hitap eden tasarım ürünleri ile Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nde keyifli bir alışveriş tecrübesi yaşatmayı hedefliyor.


Yazlık evinizi ufak dokunuşlarla yenilemek için A’dan Z’ye ihtiyaç duyabileceğiniz her şey, sizi eşsiz bir alışveriş için özel avantajlarla Bodrum Crate and Barrel Pop-up&More’da bekliyor.





Geri Dön