26 / 04 / 2024

Creavit asma klozetlerle ayaklarınızı yerden kesiyor!

 Creavit asma klozetlerle ayaklarınızı yerden kesiyor!

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit, yenilikçi ürünleriyle evlerinizin şıklığını tamamlıyor



Markanın zengin ürün yelpazesi arasında yer alan “Asma Klozetler”, son yıllarda modern banyoların vazgeçilmezleri arasında sayılıyor. Estetik görünümleriyle banyoların havasını değiştiren asma klozetler, asma montajıyla banyolarında yerden tasarruf etmek isteyenlerin birinci tercihi oluyor. Özel tasarımları sayesinde konforlu ve rahat kullanım imkanı veren asma klozetler, işlevselliği ve temizlik kolaylığı ile de öne çıkıyor. 

Gömme rezervuarla birlikte kullanılan asma klozetler, şık kumanda panelleriyle banyolarınızdaki estetik  görünümü tamamlıyor. Panellerinde bulunan 3 ve 6 litrelik su boşaltma seçenekleriyle, ihtiyaca göre çözümler sunarak, su sarfiyatını da dengeliyor.  Banyolarda yarattığı yaratıcı ve kullanışlı çözümlerle  fark yaratan asma klozetlerin her zevke uygun, çeşitli renk ve tasarım alternatifleri de bulunuyor. Tarzınıza göre kırmızı, siyah, mürdüm ve beyaz renk seçenekleri bulunan bu yenilikçi ürün hem banyonuzun hem de evinizin havasını değiştiriyor. Antibakteriyel ve yavaş kapanan klozet kapaklarıyla birlikte kullanılan asma klozetler hijyen konusunda hassasiyet gösteren kullanıcıların yüzünü güldürüyor. 


Banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, keyif veren banyolar yaratmak için çalışıyor. Banyoların yüzünü güldüren, pratik  ve konforlu asma klozetler, ayaklarınızı yerden kesiyor.


Özellikle Vitrifiye Seramik Sağlık Gereçleri sektöründe ulaştığı büyüklükle Türkiye pazarının ilk üç firmasından biri olan Creavit, yılda 1,5 milyon adet seramik sağlık gereci üretiyor. Üretiminin %40’ını ihraç eden marka, Portekiz’den Çin’e kadar 60 farklı ülkeye de kaliteli hizmeti ulaştırıyor ve servis sağlıyor. Gökçebey’de ürettiği kaliteli ve seçkin vitrifiye ürünlerini dünya pazarlarında satarak büyümesini istikrarlı olarak sürdüren marka, Türkiyeli bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde Çin’de yeni bir showroom açan Creavit, ülkemizde vitrifiye alanında bu başarıyı gösteren iki firmadan biri sayılıyor.


www.creavit.com.tr


Geri Dön