20 / 04 / 2024

Creavit Minimal Lavabolar'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hediye önerisi!

Creavit Minimal Lavabolar'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hediye önerisi!

Creavit Minimal Lavaboları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hediye önerisinde bulundu



8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Creavit’in hediye önerisi, birbirinden farklı renk ve modeldeki Minimal Lavaboları... İster geleneksel Türk hamamının o şık kurnalarını özleyin, ister kıpkırmızı bir kalp hep elinizin altında bulunsun isteyin, ister siyahın asaletinde berrak suyun akışını gözlemleyin. Ya da Victoria dönemindeki gibi derin bir porselen kâsenin önünüzde durduğunu ve yüzünüzü her sabah orada yıkadığınızı hayal edin.

Cetvelle çizilmiş gibi düzgün hatları da olabilir düşlediğiniz lavabonun, dairesel, dörtgen veya elipsoid bir şekli de. Dahası, kadına has görsel estetik arayışınıza da yanıttır her biri. Minimal Lavabolar uyumlu banyo mobilyaları ve armatürlerle kullanıldığında son derece ergonomik bir ürün. Üstelik bu uyum sadece montajda değil, kullanımda ve dekorasyonda da geçerlidir. Hijyene ve temizliğe önem verenler için kolaylık, lavaboların da modası olduğunu bilenler için şık bir dekorasyon tercihidir.

Hangisi beğenilerinize hitap ederse etsin, Creavit’in bu set üstü Minimal Lavabolar’ından biri mutlaka sizin için. Neden Çünkü siz kadınsınız, zarifsiniz, yuvayı yapan dişi kuş ve hep en iyisi için çabalayan annesiniz. Bu yüzden sadece 8 Mart’ta değil, yılın 365 günü hep el üstünde tutulmaya layıksınız.


Geri Dön