24 / 04 / 2024

Crown Deluxe projesinde lansman fiyatları 30 Ekim'e kadar sabitlendi! 144 bin TL'ye!

Crown Deluxe projesinde lansman fiyatları 30 Ekim'e kadar sabitlendi! 144 bin TL'ye!

Rezidans konforunun özgün mimari ve kaliteli işçilikle birleştiği Crown Deluxede ekonomik fiyatlar devam ediyor. Bahçeşehirin merkezinde konumlandırılan projenin lansman fiyatları ay sonuna kadar devam ederken yüzde 25i de şimdiden sahiplerini buldu



Babacan Yapı tarafından Bahçeşehirde, bölgenin cazibe merkezinde inşasına başlanan Crown Deluxede ekonomik fiyatlar ay sonuna kadar devam ediyor. Bölgenin rezidans kalitesindeki en uygun fiyatlı ve en donanımlı projesi olmasıyla yoğun ilgi gören projenin satıştaki 1. etap  fiyatları 144 bin TLden başlıyor.

400 rezidans dairesinden ve 40 adet alışveriş ünitesinden oluşan proje TEM Otoyolu gişelerine direkt bağlantı yolunda yer alıyor.  Çevresi okullar, hastaneler ve alışveriş alanlarıyla çevrili olan projenin yakınında, Akbatı Alışveriş Merkezi, Fransız Sokağı, Medical Park Hastanesi, Festival Park ve 20 bin metrekarelik alana sahip Club İstanbul  spor kulübü yer alıyor.

Estetik mimarisiyle dikkat çeken Crown Deluxe, 24 katlı kulelerden oluşuyor. Rezidans ve bahçeli teras konseptindeki projede 1+1den 4+1e kadar sunulan daire seçenekleriyle her ihtiyaca ve zevke hitap ediliyor. Projenin üst katlarındaki daireler Bahçeşehir bölgesi, Küçükçekmece ve Büyükçekmece Gölü manzarasına sahipken projede Exclusive Panorama olarak tanımlanan çok geniş teraslı özel daire seçenekleri de sunuluyor. Projenin spor kompleksinde ise fitness salonu, spa, solarium ve açık yüzme havuzları yer alıyor.

Geniş resepsiyon alanından giriş yapılarak yüksek hızlı asansörlerle evlere erişimin sağlandığı projenin dairelerinde, lamine parke uygulaması, duvarlar için Amerikadan özel olarak ithal edilen tekstil tabanlı kağıtlar, led aydınlatmalar, daire içerisinden asansör çağırma, akıllı intercom sistemine entegre edilmiş hırsız alarmı, yangın alarmı ve sprinkerli yangın söndürme sistemleri standart olarak uygulanırken, kat erişimli kapalı otoparklar da dikkat çeken bir diğer özellik olarak öne çıkıyor.

Birinci sınıf işçilikle ve malzemeyle inşa edilen projenin temel atma çalışmalarında fore kazık sistemiyle zemin güçlendirmesi öncesinde nadiren uygulanan Strain Gauge zemin yükleme deneyi yapılarak zemine en uygun kazık ebatları ve adetleri belirlendi. İnşaatın hızla başladığı projede teslimler 2013ün sonbaharında yapılacak.

Bölgedeki 3500 TL ila 4000 TL civarındaki metrekare fiyatlarının Crown Deluxede yarı seviyelerindeki 1750TL ila 2500 TLlik fiyatları lansman döneminde uygulayan Babacan Yapı projeye olan ilgiden dolayı fiyatları ay sonuna kadar sabitledi. Çeşitli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Crown Deluxede Babacan Yapı Finansman Sistemi (BYF) ile 40 ay vade  imkanı veya 120 ay banka kredisi ile 0 peşinat 0 ara ödeme imkanı sunuyor. İnşasının hızla devam ettiği Crown Deluxede teslimler ise 2013ün sonbaharında yapılacak.

Crown Deluxe başlangıç fiyatları:
83 metrekare 1+1lerin fiyatları 144 bin TL.
144 metrekare 2+1lerin fiyatları 218 bin TL.
180 metrekarelik 3+1lerin fiyatları 338 bin TL.

Crown Deluxe Satış Ofisi

Tel:    444 24 20
Adres: Akbatı AVM yanı, Atatürk Bulvarı, Esenkent Mevkii No: 5 Bahçeşehir / İstanbul
Web:   www.crowndeluxe.com.tr


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön