27 / 04 / 2024

Crown Deluxe satışa çıktı! 174 bin TL'ye!

Crown Deluxe satışa çıktı! 174 bin TL'ye!

Babacan Yapı tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Crown Deluxe satışa çıktı. Akbatı AVM'nin yanında yer alan ve 480 konut ve ticari üniteden meydana gelen Crown Deluxe'da fiyatlar 174 bin TL'den başlıyor



Bahçeşehir'in yeni cazibe merkezi Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi yanında Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen Crown Deluxe projesi satışa çıktı. Crown Deluxe'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. Aynı zamanda bu konut tiplerinin geniş terası mevcut olanlarıda yer alıyor.

4+1'lerin bölgedeki talebi karşıyalayacak şekilde yapılandırılacak olan Crown Deluxe'de 1+1 konutların fiyatları 174 bin TL'den, 2+1 konutların fiyatları 230 bin TL'den, 3+1 konutların fiyatları ise 340 bin TL'den başlıyor.

Crown Deluxe, "Her adımda hayat" saloganıyla lanse ediliyor. Crown Deluxe projesinin çevresinde; Akbatı Alışveriş Merkezi, Fransız Sokağı, özel hastaneler, Festival Park ve 20 bin metrekarelik alana sahip Club İstanbul spor kulübü yer alıyor.

Farklı peşinat modelleriyle 40 aya kadar vade farksız firma bünyesinde taksitlendirilen daireler, ağustos ayında Akbatı AVM ve TEM otoyolunun açılışıyla birlikte kısa vadede önemli ölçüde prim vaat ediyor.

Crown Deluxe 27 ve 30 katlı 2 kuleden meydana geliyor. Crown Deluxe'ın üst katlardaki daireleri, Bahçeşehir bölgesi, Küçükçekmece ve Büyükçekmece Gölü manzarasına sahip. Ayrıca projede Exclusive Panorama olarak tanımlanan çok geniş teraslı özel daire seçenekleri de sunuluyor.

Crown Deluxe'de kat erişimli kapalı otoparklar, daire içerisinden asansör çağırma, akıllı intercom sistemine entegre edilmiş hırsız alarmı, yangın alarmı ve sprinklerli yangın söndürme sistemleri standart olarak uygulanıyor.

www.crowndeluxe.com.tr
444 24 20


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön