25 / 04 / 2024

Crown Deluxe'te 54 konut tanıtım yapılmadan satıldı!

Crown Deluxe'te 54 konut tanıtım yapılmadan satıldı!

Babacan Yapı, Bahçeşehir'de Akbatı AVM'nin yanında inşasına başladığı Crown Deluxe'ü tanıttı. 400 rezidans ve 40 alışveriş ünitesinden oluşan projede metrekare fiyatları kısa bir süre için 1750-2500 TL olarak açıklandı



Babacan Yapı tarafından Bahçeşehir'in yeni cazibe merkezlerinden Akbatı AVM, Fransız Sokağı ve Festival Park'ın yanına yapılacak olan Crowne Deluxe'ün tanıtımı dün düzenlenen bir basın toplantısıyla yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, bölgede yapımı devam eden üç projelerinin olduğunu belirterek 'Beylikdüzü, Esenyurt ve Bahçeşehir İstanbul'un yeni yerleşim yeri ve bu bölgede butik projelere ihtiyaç var. Crowne Deluxe ile bu ihtiyaca yanıt vereceğiz' dedi.

Lansman öncesi yurtiçi ve yurtdışı yatırımcılardan yoğun talep aldıklarını ve 54 konutun şimdiden satıldığını belirten İbrahim Babacan; 'Crown Deluxe projemizde şu an uyguladığımız fiyatlar bölgedeki fiyat ortalamasının çok altında. Bu bölgeye baktığınızda metrekaresi 3.500 TL ila 4.000 TL aralığında dairelerle karşılaşırsınız. Biz bu fiyat oranını aşağı çekerek metrekaresini 1.750 TL ila 2.500 TL aralığında tutuyoruz. Bu fiyatlarla yatırımcılara büyük kazanç sağlarken, oturum amaçlı satın alan kişilere de önemli fırsatlar tanıyoruz' dedi.

24 katlı iki bloktan oluşuyor
24 KATLI iki bloktan oluşan projede her bloğun yanında 12 katlı teraslı blok da var. Kompleks 135 adet 1+1, 175 adet 2+1, 80 adet 3+1 ve 10 adet de teraslı 4+1 daireden oluşuyor. Crowne Deluxe projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, özel güvenlik ve kamera sistemi, resepsiyon, fitness center ve SPA merkezi de bulunuyor.

40 AY VADE YAPILIYOR
TESLİMLERİN 2013 sonbaharında yapılacağını söyleyen Babacan, Yapı Finansman Sistemi (BYF) ile 40 ay vade imkanı veya 120 ay banka kredisi ile 0 peşinat 0 ara ödeme fırsatı sunduklarını söyledi. Projede fiyatlar ise kısa bir süreliğine 144 bin TL'den başlıyor.

şženay Büyükköşdere/Akşam


Geri Dön