16 / 04 / 2024

Crown Deluxe'ün temelleri atıldı! 144 bin TL'ye!

Crown Deluxe'ün temelleri atıldı! 144 bin TL'ye!

Bahçeşehir'in yeni cazibe merkezi Akbatı AVM'nin yanı başında inşasına başlanan Crown Deluxe, 08 Ekim günü düzenlenen temel atma töreniyle, 1. etabın temellerini attı



Satışların başladığı projeye ilgi yoğun. 400 residence dairesinden ve 40 adet alış veriş ünitesinden oluşan proje Akbatı TEM bölgesinin girişinde yer alarak bölgenin en hareketli yerini oluşturuyor.
 
Babacan Yapı tarafından Bahçeşehir'in kalbinde projelendirilen Crown Deluxe 1+1'den 4+1'e kadar uzanan daire seçenekleriyle 1. etabın temellerini attı. Temel yüksekliğinin 2m,temel alanının 7000m2 olduğu projede 1, etabın zemin güçlendirme çalışmaları tamamlanarak, temel atılmasıyla beraber katlar kendini göstermeye başlayacak. Sadece daire değil residence ta bahçe ve teras keyfini sunuyor.

Estetik mimarisiyle dikkat çeken proje bir o kadar da bulunduğu bölgenin avantajlarıyla öne geçiyor. "Her Adımda Hayat" sloganıyla lanse edilen Crown Deluxe projesinin çevresinde; Akbatı Alışveriş Merkezi,Fransız Sokağı, Medical Park Hastanesi, Festival Park ve 20 bin metrekarelik alana sahip Club İstanbul spor kulübü yer alıyor.

Son teknolojiyle inşa edilen projede, fore kazık sistemiyle zemin güçlendirmesi öncesinde nadiren uygulanan Strain Gauge zemin yükleme deneyi yapılarak zemine 400 adet fore kazık uygulaması yapıldı.

İnşaatın hızla başladığı projede teslimler 2013'ün sonbaharında yapılacak. Babacan Yapı Finansman Sistemi (BYF) ile 40 ay vade imkanı veya 120 ay banka kredisi ile 0 peşinat 0 ara ödeme ile konut sahibi olma imkanının sunulduğu proje, sadece konumuyla değil, fiyat fayda dengesiyle de göz dolduruyor. Projede fiyatlar ise ekim sonuna kadar 144 bin TL'den başlıyor.

1+1 daireler 144 bin liradan, 2+1 daireler 218 bin liradan, 3+1 daireler ise 338 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

Özenle tasarlanan Crown Deluxe'de kompleksin dışında kendine ait de fitness, spa, solarium ve açık yüzme havuzu yer alıyor. Geniş resepsiyon alanından giriş yapılarak yüksek hızlı asansörlerle evlere erişimin sağlandığı Crown Deluxe'de dairelerde, lamine parke uygulaması, duvarlar için Amerika'dan özel olarak ithal edilen tekstil tabanlı kağıtlar, led aydınlatmalar, daire içerisinden asansör çağırma, akıllı intercom sistemine entegre edilmiş hırsız alarmı, yangın alarmı ve sprinkerli yangın söndürme sistemleri standart olarak uygulanırken, kat erişimli kapalı otoparklar dikkat çeken bir diğer özellik olarak öne çıkıyor.

www.crowndeluxe.com.tr

444 24 20


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön