25 / 04 / 2024

Crown Tower'da 500 TL taksitle!

Crown Tower'da 500 TL taksitle!

Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Tower'da 500 TL taksitle



Babacan Yapı başarılarını 2002 yılından bu yana sürdüren, ismiyle sektöründe kalite ve müşteri memnuniyetini bir araya getiren bir marka olmuştur.

Yaşam kalitesini arttıran, gerçek fiyatlarla konut sahibi olmayı kolaylaştıran Babacan Yapı, şehir içinde yeni değerler yaratan farklı yaşam merkezleri gerçekleştirmek, yeni yaşam alanlarını hayata katmak için alışılmışın dışında projeler üretmiştir.

Bu özel projeleri ile Babacan Yapı, hem yaşam kalitesini yükseltiyor, hem de daha önce örneği görülmemiş biçimde konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor.
Babacan Yapı, İstanbul´un yeni metropolü Beylikdüzü `nün en değerli lokasyonlarında inşaatı devam eden 4 yeni projesiyle, farkını binalarının metrekare genişliği, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla CROWN TOWER, CROWN RESİDENCE , CROWN PARK VE CROWN PLAZA´yı halkımıza sunuyor.

 Crown Residence projesi 99 daire ve 8 dükkandan, Crown Park projesi 54 daire 6 dubleksten oluşup en uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur.Babacan yapı dört duvar değil,kalite ve hizmet inşa ediyor!
BİLDİKLERİNİZ UNUTUN!...

Crown Tower projesini Beylikdüzü´nün  en merkezi yerinde inşa eden Babacan Yapı , 47.000 tl den başlayan fiyatlarla  500 tl taksit olanaklarıylaara ödemesiz 36 aya kadar kendi bünyesinde verdiği taksit olanaklarıyla ödeme koşullarını en hafife indirgiyor.Yapıkredi ve Bankasya bankalarıyla yaptığı anlaşmalar ile en uygun faiz oranlarıyla ödeme olanaklarını daha da kolaylaştırıyor.

 "Herkes için bir şeyler var!"
Site yaşamının getirdiği huzur ve güveni, sunduğu geniş sosyal olanaklarla bütünleştiren; içinde yaşayacak herkesi düzenli ve huzurlu bir yaşama ulaştırmayı amaçlayan Crown Tower ile Beylikdüzü´ nde yepyeni bir dünya doğuyor. Güvenli, sakin, modern bir dünya bizim yarattığımız... Küçük, büyük, yaşlı ya da çocuk fark etmeden, herkesin seveceği olanakları içinde barındıran bir dünya...  Sosyal hayatınızda olması gereken bütün detayları en ince noktasına kadar düşünen Crown Tower size şimdiye kadar duyduğunuz, gördüğünüz yaşam alanlarını unutturmaya hazırlanıyor.Hem kredisiz, hemde kefilsiz ödeme kolaylıkları ile herkezi ev sahibi yapmaya kararlı...
8000 metrekarelik alan üzerine kurulu olan sitede herkese hitap edecek olanaklar düşünülmüş durumda. Çocuklar için açık ve kapalı oyun alanları; gençler ve yetişkinler için yürüyüş alanları, açık yüzme havuzu, sauna ve Türk hamamı ve herkesin seveceği, eğlenebileceği daha pek çok alan ve aktivite...

Sitenin özel açık yüzme havuzu sayesinde yüzmenin ve havuz başında vakit geçirmenin keyfini yaşamak için tatile gitmeyi beklemek zorunda değilsiniz! Crown Tower'da her anınız tatil tadında geçecek.

 "Adım adım huzura..."
Hayatın günlük koşuşturmaları içinde biraz da olsa rahatlamak için, İster tenis kortunda, ister basketbol sahasında ya da sitenin yeşillikleri içinde temiz havada yapacağınız bir yürüyüşle huzurun tadını çıkarın! Site içindeki fitness salonu her istediğinizde hizmetinize hazır! Sizi sağlıklı yaşama hazırlamak için...Türk kültürünün önemli bir parçası olan hamam, daha sağlıklı ve rahatlamış hissetmenizi sağlarken; sauna ise, size gençlik aşılayacak! Çocuklarının sakin ve huzurlu bir ortamda yetişmesini kim istemez? Çocukların ihtiyaçlarına yönelik kreş ve özel imkanlar yaratılan Crown Tower'da, çocuklarınız yaşıtlarıyla aynı dili konuşabilmenin keyfini çıkarırken, şehrin karmaşasından uzakta büyümenin bütün avantajlarını da yaşayacak.

Crown Tower  stüdyo,1+1 ve 2+1  VE 3+1 olmak üzere 4 farklı tipte daire konseptinden oluşuyor. 46 metrekare stüdyo daireler 47 bin liradan, 81 metrekare 1+1 daireler 69 bin liradan, 2+1 143 metrekare daireler de 119 bin liradan ayda 500 ytl taksitlerle satışa sunuluyor. .

DEPREM GÜVENLİĞİ FORE KAZIK : Sağlam zemine  sahip  olmayan  zeminlerde  yapı  yüklerinin  sağlam  zemine   kazıklar  vasıtasıyla  aktarılabilmesi  için  uygulanan  bir  sistemdir.Bu  sistem  sayesinde  taşıma gücü  zayıf  olan zeminlerde  bile  rahatlıkla  inşaat  yapılabilmektedir. Crown Tower da uygulanan bu sistem sayesinde  inşaatımızda deprem  güvenliği  maksimuma  çıkarılmıştır.

CROWN TOWER PROJEMİZDE 3B+Z+30 kattan  ibaret projemizde  yapı  yüklerinin  sağlam  zemine  aktarılması  için  Ø 1200 mm çapında ,30m. boyunda   161  adet  kazık  mevcuttur.Kazıklarımız  yerinde imal  edilecek  olup ,her birinde  Ø 24 mm. çapında  25 adet demir  mevcuttur. Yine kazıklarımızda  yüksek  mukavemetli  C40 betonu  kullanılacaktır.Her  kazıkta  34 m³beton ,3730  kg. demir  kullanılmaktadır.Kazık Projemiz  EREN İNŞ. MÜHENDİSLİK SAN  VE TİC. LTD . ŞTİ.tarafından  yapılmış  olup, danışmanlığını da  İ.T.Ü. DEN  PROF.AYFER  ERKEN  VE  ELİF  YILMAZ  tarafından  yapılmaktadır. Uygulanan  sistem  sayesinde  inşaatımızda   deprem  güvenliği  maksimuma  çıkarılmıştır.

Ulaşım:
E5 Beylikdüzü kavşağında konumlandırılan Crown Tower, TEM Bahçeşehir otoyol gişelerine 2 km ve Atatürk Havalimanı'na 13km uzaklıkta bulunuyor.Ana ulaşım hatlarına, Avcılar metrobüs durağına 500 mt mesafede , Avcılar ve Ambarlı deniz otobüsü iskelelerine yakınlığıyla İstanbul'un her noktasına rahat bir ulaşım sağlamaktadır. (Yakında açılacak olan Beylikdüzü metrobüs hattıda Crown Tower'a yürüme mesafesi kadar yakın olacak)
Ülkemizdeki saygın eğitim kurumlarının yanı sıra ,sağlık kurumlarınında yakınlığı Crown Tower' ı daha cazip hale getiren sebeplerin arasında yer alıyor.Ayrıca alışveriş merkezleri, AFM sinemalarına da yakınlığı siz site sakinlerine hareketli bir sosyal yaşam sunuyor

212 876 18 08
www.babacanyapi.com

 


Geri Dön