25 / 04 / 2024

Crowne Plaza, Wyndham İzmir Özdilek olarak hizmet verecek!

Crowne Plaza, Wyndham İzmir Özdilek olarak hizmet verecek!

Özdilek Holding yönetimindeki Crowne Plaza İzmir, dünyada 15 markası ile 67 ülkede 7 bin 410 otele sahip Wyndham grubuyla işbirliği yaptı, Crowne Plaza artık Wyndham İzmir Özdilek olarak hizmet verecek




İzmir'de 2003 yılında hizmete giren Özdilek Holding yönetimindeki Crowne Plaza İzmir, Wyndham Hotels&Resorts ile yapılan işbirliği sonrası Wyndham  İzmir  Özdilek adıyla hizmet vermeye başladı. Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, "Yeni ismimiz ile en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz" dedi.


Lüks otel beklentisi

Özdilek Holding'e ait Crowne Plaza'nın, Wyndham Oteller grubu ile yapılan iş birliğiyle Wyndham İzmir Özdilek adıyla hizmete devam edeceği dün yapılan basın toplantısıyla duyuruldu. Toplantıya Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Wyndham Hotel Group Merkez ve Doğu Avrupa Operasyon Başkan Yardımcısı Edwin Broers, Özdilek Grup Koordinatörü Kaşif Özkan ve Wyndham İzmir Özdilek Genel Müdürü Funda Bezircilioğlu da katıldı. Dünya genelinde 15 markası ile 67 ülkede 7 bin 410 otele sahip Wyndham grubuyla ortak çalışma içerisine girmekten memnuniyet duyduklarını belirten Özdilek, "Müşterilerinmizin lüks otel beklentilerini karşılayacağı gibi yüksek kaliteli bir konaklama deneyimi yaşayacaklarına da eminiz" dedi. Özdilek, "Otelcilik sektöründe de prensibimiz, misafir odaklı hizmet anlayışı ile en kaliteli hizmeti sunmak. Wyndham grubu ile işbirliğimizin çok başarılı olacağından ve otelimizi tercih eden misafirlerin Wyndham İzmir Özdilek'te lüks otel beklentilerini karşılayacak yüksek kaliteli bir konaklama deneyimi yaşayacaklarına eminiz" dedi. 


1 milyarlık hedef

2012 cirolarının 892 milyon lira olduğunu, bu yıl 1 milyar TL'yi hedeflediklerini söyleyen Özdilek, "Holdingimizin sağladığı direkt ve endirekt vergi toplamı ise 2012 yılı için toplam 74 milyon TL olup 2013 yılı beklentimiz 85 milyon TL'dir. İstihdam sayımız ise 5 bin 600. İstanbul'daki projemiz bittiğinde 2014 yılı istihdam sayımızın 6 bin 600 kişi olmasını hedefliyoruz" diye konuştu.


"Sokaklarımız da 5 yıldızlı olmalı"

EXPO adaylığı sürecinde holding olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyleyen Hüseyin Özdilek, Türkiye'nin kalkınmasının bir diğer yolunun da turizmden geçtiğini belirtti. Özdilek, "Türkiye'nin yeni otellere şiddetle ihtiyacı var. Turizmi daha da geliştirmek için sokaklarımızı da 5 yıldızlı hale getirmeliyiz. Dil bilen insan sayısını artırmalıyız. Yatırım yapacak iş turistini ülkemize çekmemiz ülke ekonomisine can katacaktır" diye konuştu. Önümüzdeki yıl İstanbul Levent'te hayata geçirecekleri Özdilek Center projesinden de bahseden Özdilek, 650 milyon dolara malolan Özdilek Center projesinin 2014 Nisan ayında bitirilmesi ve 3 bin kişinin istihdam edilmesi planlandığını söyledi. Proje kapsamındaki otel de Wyndham İstanbul Levent adıyla hizmete girecek. 


Yeni yatırımlar

Gerçekleşen işbirliğinden mutluluk duyduğunu dile getiren Wyndham Hotel Group Merkez ve Doğu Avrupa Operasyon Başkan Yardımcısı Edwin Broers, Türkiye'de 21 otel ile işbirliği yaptıklarını söyledi. Broers, "Türkiye'de genişlemekten memnunuz. Ülkenizde sadece büyük kentlerde değil İzmit, Malatya gibi farklı illerde de otellerimiz var. Türkiye'deki otel yatırımlarımız artarak devam edecek. Ayrıca 10 tane kontratı tamamlanmış ve kısa sürede açılması planlanan otel yatırımımız daha var. Bunlardan üç tanesi de İzmir'de olacak" dedi.


Yeni Asır/Ercan Akgün


Geri Dön