27 / 04 / 2024

ÇS Çelik Seri İnşaat kurulduğu günden beri Aydın'a 500 konut kazandırdı!

ÇS Çelik Seri İnşaat kurulduğu günden beri Aydın'a 500 konut kazandırdı!

ÇS Çelik Seri İnşaat Şirket kurucusu Ali İhsan Çakır, 1976'dan bu yana Aydın'da inşaat sektöründe bulunduğunu belirterek, kurulduğu günden beri 500 konutu kente kazandırdı.



Şirket kurucusu Ali İhsan Çakır, yapımını tamamladıkları 96 dairelik lüks konutlardan sonra 28 dairelik yeni projeleri ile fark yaratacaklarını belirtti.

 

Aydına kurulduğu günden bu yana 500 konut kazandıran ÇS Çelik Seri İnşaat, yapımına başladığı 28 dairelik yeni projesinde her daireye doğalgaz aracılığıyla kuracakları sistemle sıcak su verecek. Bu sistemle ÇS Çelik Seri İnşaat, müşterilerine 24 saat sıcak su imkanı sağlayacak. 


İnşaat sektörünün yenilikçi firmalarından ÇS Çelik Seri İnşaat, yapımını tamamladığı 96 dairelik lüks konutlardan sonra 28 dairelik yeni projesini de hayata geçiriyor. Yaklaşık bir yılda tamamlanması planlanan ve yerden ısıtmalı, jakuzi, otomatik panjurlu özelliklerinin yanında yeni projede ÇS Çelik Seri İnşaat her daireye doğalgaz aracılığıyla kuracakları sistemle sıcak su verecek. 


"500 KONUT KAZANDIRDIK" 

Şirket kurucusu Ali İhsan Çakır, 1976'dan bu yana Aydın'da inşaat sektöründe bulunduğunu belirterek, "Çine ilçesinde inşaat kalfalığı yaptıktan sonra Aydına gelerek inşaat sektörüne adım attım. Aydın da bireysel olarak köklü projeleri hayata geçirdim.Firma olarak kurulduğumuz günden bu yana 500 konutu kentimize kazandırdık.Geçmişten gelen bilgi ve birikimle 2007 yılında Efeler'de Çelik Seri İnşaat adıyla aile şirketimizi kurduk. Kısa sürede inşaat sektöründe güvenilir firmalar arasına giren firmamız. artık markalaşma sürecini de hızlandırarak sektörde ön sıralardaki yerini aldı. Çelik Seri İnşaat, her geçen gün kendini geliştirme ve yenileme çabasıyla gelecekte de Aydınlılara hizmet sunmaya devam edecek" dedi. 


Çakır, "Aydın'ın gözbebeği denilebilecek her türlü altyapı ve üst yapı hizmetleri tamamlanmış bir alanda yeni projemize başladık. 

Bu projede dairelerimiz 3+1 olmak üzere her bir daire 150 metrekaredir. Projemiz deprem yönetmeliğine uygun, kapalı ve açık otoparkı, merkezi kalorifer sistemi, güneş pili, asansör sistemi, kameralı güvenlik sistemi, görüntülü diafonlu konuşma sistemi ve internet donanımı bulunan bir site inşa ediyoruz. Bütün binaları dayalı döşeli olarak planlamakla birlikte site sakinlerinin kendi zevklerine göre mobilya ve aksesuar seçimi yapabilecek. Mevcut bu özelliklerin yanında bu yeni projemizde bir takım yeniliklerini müşterilerimizin hizmetine sunacağız. Projemizde yerden ısıtmalı, jakuzi, otomatik panjurlu özelliklerinin yanında yeni projede ÇS Çelik Seri İnşaat, her daireye doğalgaz aracılığıyla kuracağımız sistemle sıcak su vereceğiz" dedi. 


Yeni Asır 


Geri Dön