28 / 03 / 2024

Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim!

Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim!

Firma: Nuhoğlu İnşaat-Dalgıç GY

Proje: Cubes Ankara

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliğiyle hayata geçirilen Cubes Ankara projesi Ankara Çukurmabar'da karma konseptte dizayn edildi. Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim için telefon numarası 444 22 87.



Cubes  Ankara  projesi Ankara’nın en iddialı karma projesi olma özelliği taşıyor. Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliğiyle hayata geçirilen  Cubes Ankara  projesi ofis, konut, alışveriş alanları, otel ve eğlence merkezinden oluşuyor. 


Karma konseptte dizayn edilen Cubes Ankara'da 85 bin metrekare satılabilir konut ve ofis alanı, 44 bin metrekare ticari alan, 76 bin metrekarede 38 ila 100 metrekare arasında değişen bağımsız birim olmak üzere toplam 1000 adet ofis, konut ve özel yapılı birim yer alıyor. 


200 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Cubes Ankara projesi 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede A blok'ta konut ve exclusive rezidanslar B blok'ta ise ofis ve oteller bulunuyor.


24 Nisan'da basına tanıtılacak olan Cubes Ankara projesinin 36 ay teslim edilmesi öngörülüyor. Cubes Ankara Çukurambar fiyat ve ödeme planı henüz netleşmedi. 


Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim için satış ofisi telefon numarası olan 444 22 87 hatla irtibata geçebilir, proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.


Adres: Çukurambar Mah. 1424 Cad. No:6 Çankaya/ Ankara 

Tel: 444 22 87

Web: http://www.nuhogluinsaat.com.tr/tr/konut-projeleri/cubes-ankara

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön