19 / 04 / 2024

Çukurova Balkon Soğanlık satılık!

Çukurova Balkon Soğanlık satılık!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Çukurova Balkon Soğanlık satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 244 tane konutun yer aldığı proje Kentplus Residence'a yakın bir bölgede ve Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında yükseliyor.



Firma bünyesinde kredi ve banka kredisi ile ödeme yapılabilen  Çukurova Balkon  Konutları  Çukurova Gayrimenkul  bünyesinde Kent Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.


Çukurova Balkon Soğanlık satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor. Projede fitness, yüzme havuzu ve spor alanları, kapalı otopark, sauna, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Çukurova Balkon Rezidans İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. 2 blok olarak tasarlanan proje 7 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Soğanlık Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 peşinatta, kalan tutarın yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, kalan bedel ise hemen veya 1 yıl sonra ödeniyor.


Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında ve Kentplus Residence'a yakın bir bölgede yer alan Çukurova Balkon Soğanlık satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Çukurova Balkon satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön