18 / 04 / 2024

Çukurova Gayrimenkul düzenlediği yemekte 20. Yılını kutladı!

Çukurova Gayrimenkul düzenlediği yemekte 20. Yılını kutladı!

İnşaat sektöründe 1993 yılından beri faaliyet gösteren ve Adana’nın ardından İstanbul Kartal’daki Çukurova Tower ve Adanuspark projeleri ile adından söz ettiren Çukurova Gayrimenkul 20. yılını kutladı...



Titanic Business Kartal’da çalışanları ve çözüm ortaklarına özel olarak düzenlenen yemek ile bir araya gelen Çukurova Gayrimenkul Ailesi birlikte keyifli bir akşam geçirdi.


20 yılda pek çok projeye imza atarak pek çok hayata dokunduklarını belirten Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, başarının altında yatan en önemli değerin güçlü bir ekip ve güçlü çözüm ortakları ile uyum içinde ve her zaman daha iyiyi hedefleyerek çalışmak olduğunu söyledi. Geceye ev sahipliği yapan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son ve İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, kurumun 15 yıllık çalışanlarına teşekkür hediyelerini takdim etti.


Günümüz modern yaşamının tüm gerekliliklerini tespit ederek konumdan ulaşıma, merkezi noktalara yakınlıktan sağladığı sosyal olanaklara kadar ihtiyaç duyulan tüm öncelikleri projelerinde bir araya getiren Çukurova Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde yeni yatırımlarıyla katma değeri yüksek ve bölgesinde sembol yapı olma niteliğinde projeler hedefliyor.




 


Geri Dön