25 / 04 / 2024

Çukurova İnşaat Kartal Tower'da ödeme kolaylığı! Yüzde 1 peşinat!

Çukurova İnşaat Kartal Tower'da ödeme kolaylığı! Yüzde 1 peşinat!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Tower

Çukurova Tower’da şu an geçerli olan kampanya ise tüketicilere büyük bir ödeme kolaylığı sunuyor. Kampanya kapsamında; sadece yüzde 1 peşinat ödeyerek Çukurova Tower’dan ev sahibi olmak mümkün...




Çukurova Gayrimenkul'ün Kartal'daki projesi Çukurova Tower, Kartal Adliye Sarayı'na 3 kilometre, Kartal metrosuna 600 metre uzaklıkta yer alıyor. Temmuz 2012'de inşaat çalışmaları başlayan  Çukurova Tower  projesinin Ekim 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor.


36 katlı Çukurova Tower'ta 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri ile birlikte toplam 253 adet konut yer alıyor. Çukurova Tower'da stüdyo dairelerin brüt kullanım alanı 42 metrekare, 1+1 dairelerin brüt kullanım alanı: 64 metrekare, 70 metrekare, 2+1 dairelerin brüt kullanım alanı: 93 metrekare, 107 metrekare, 108 metrekare, 3+1 dairelerin brüt kullanım alanı: 147 metrekare, 169 metrekare olarak tasarlandı.

             

Projenin Genel Özellikleri: Çeşitli büyüklükte ve özellikte, dokuz farklı tipte 253 konut ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Çukurova Tower, Kartal’da Adliye Sarayı’na ve Kadıköy-Kartal Metro durağına çok yakın bir alanda konumlanıyor. 


Modern tasarım anlayışının etkileriyle tasarlanan Çukurova Tower’ın konumlandırmasına ve cephe derinliğine büyük önem verildi. Çevresiyle ve gelişmekte olan Kartal bölgesiyle uyum içinde tasarlanan Çukurova Tower'da yeşil alan ve sosyal tesisler projenin yüzde 90'ını kaplıyor. Projede gri, siyah, bej, ahşap, metal, su ve çim yeşili renkleri öne çıkıyor. 


Çukurova Tower’da yer alan açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi, hayatın keyiflerinden yararlanmak isteyenlere hitap ediyor. Tesisteki yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası ve spor merkezi, sporu günlük yaşamının bir parçası haline getirenlere kolaylık sağlıyor. Çocuk oyun alanları, sinema salonu, kafe-bar, bilardo ve oyun salonu eğlenceyle yaşamı buluşturuyor. 


Puset ve engelli rampaları, konutlara doğrudan geçiş olanağı sunan ev sahibi ve misafir otoparkı, Back-Up tarafından sunulan 7/24 konut yardımı ve concierge hizmetleri, Çukurova Tower sakinlerinin yaşam standardını yükseltiyor. Çukurova Tower’daki toplantı odaları modern ve ferah tasarımlarıyla işlerinizi rahatça sürdürmenizi sağlıyor. 


Çukurova Tower'da kayın ve gürgen ağaçları altında tasarlanmış piknik alanında yeşillikler içinde bir yaşam söz konusu. Çocuklar da tabi ki unutulmuyor. Bu piknik alanı çocuklara özel oyun alanının hemen yanında. Ahşap masa ve banklarda günün her saati piknik yaparak, oyun bahçesindeki çocukları seyrederek açık havanın keyfini çıkarmak stresten uzak bir yaşamın kapıları aralanıyor. 


Çukurova Tower’ın spor alanının çevresindeki ıhlamur ağaçları, girişte ve açık otopark çevresindeki çimenler üstündeki çiçek dokusu ise huzuru arttıran diğer etkenler arasında yer alıyor. Tüm bu özellikleri ve yeşile dost konseptiyle Çukurova Tower, sakinlerine mutluluk vaat ediyor. 


Enerji tüketimini azaltan ısı yalıtımı, karbondioksit salınımını kontrol altında tutan sensör sistemi gibi çevreye duyarlı özellikleriyle dikkat çeken proje; geniş camları ve 3.4 metrelik kat yüksekliğiyle ferah bir yaşam alanı sunuyor. Çünkü Çukurova Tower, daha fazla hayat isteyenlere özel tasarlanmış modern bir proje…

Güncel Fiyatlar: Çukurova Tower’da büyüklükleri 42 metrekare ile 169 metrekare arasında değişen daire seçenekleri mevcut. Stüdyo daireler 136 bin TL, 1+1'ler 207 bin TL, 2+1'ler 350 bin TL, 3+1'ler 565 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleriyle satışa sunuluyor.


Güncel Kampanya: Çukurova Tower’da şu an geçerli olan kampanya ise tüketicilere büyük bir ödeme kolaylığı sunuyor. Kampanya kapsamında; sadece yüzde 1 peşinat ödeyerek Çukurova Tower’dan ev sahibi olmak mümkün. Peşinatın yüzde 12’si bir yıl sonra, diğer yüzde 12’si ise iki yıl sonra teslimde ödeniyor. Kalan yüzde 75’lik kısım için projeye özel faiz oranlarıyla ve 120 aya varan vadelerle kredi almak mümkün. 



0216 517 55 55 

www.cukurovatower.com 


projeye sor



Geri Dön