25 / 04 / 2024

Çukurova'da ilk defa yapı zirvesi gerçekleşecek!

Çukurova'da ilk defa yapı zirvesi gerçekleşecek!

Yapı sektörünün tüm taraflarının buluşacağı, sektördeki gelişmelerin ve sorunların masaya yatırılacağı "1. Çukurova Yapı Zirvesi" bölge için bir ilk olma özelliği taşıyor..



Yapı sektörünün tüm taraflarının buluşacağı, sektördeki gelişmelerin ve sorunların masaya yatırılacağı "1. Çukurova Yapı Zirvesi" bölge için bir ilk olma özelliği taşıyor


Yapı sektörünün tüm taraflarını buluşturacak olan "1. Çukurova Yapı Zirvesi"nde Türkiye'deki ve dünyadaki gelişmeler incelenirken, sektörün sorunları da irdelenecek. Öncül Sefa İletişim Hizmetleri ve HOME&OFFICE CONCEPT dergisi işbirliği ile Adana'da düzenlenecek olan 1. Çukurova Yapı Zirvesi ile ilgili olarak bilgi veren Mustafa Öncül, "Bölgemizde bu formatta ilk kez yapı sektöründeki birçok konu tüm tarafları ile birlikte masaya yatırılacak. Konular yerel, ulusal ve global ölçekte konuşulacak" dedi. 


SEKTÖRÜ BEKLEYEN RİSK 

Sektörde faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşların ortak sıkıntılarının konuşulacağı zirvede konusunda uzman isimler dinleyicilerle bir araya gelecek. Akıllı ve yeşil binadan başarı öykülerine, kentsel dönüşüm, imar ve arsa üretiminden sektörü bekleyen risk ve fırsatlara kadar birçok konunun konuşulacağı zirvede; akademisyenler, finans sektörü temsilcileri, gayrimenkul ve yatırım danışmanları, inşaat malzemesi üreticileri, mimarlar, iç mimarlar, müteahhitler, peyzaj mimarları, STK ve yerel yönetim temsilcileri buluşacak. 


BİRBİRİYLE BAĞLANTILI

Zirvede masaya yatırılacak konuların hepsinin çok önemli olduğunu söyleyen Mustafa Öncül, "Konuşulacak konuların hepsi birbiri ile bağlantılı. Bu konuların birini diğerinden ayrı düşünemezsiniz. Herhangi bir yapı, mesela bir bina yeşil bina olacaksa onun mimarisi de peyzajı da akıllı ev olması da birbirinden bağımsız değil. Bu yüzden de bunların tamamının Çukurova Yapı Zirvesi'nde konuşulmasını istiyoruz" diye belirtiyor. 


Sabah


Geri Dön