20 / 04 / 2024

Cumhuriyet Kuleleri Ankara'nın yeni simgesi olacak!

 Cumhuriyet Kuleleri Ankara'nın yeni simgesi olacak!

Cumhuriyet'in kuruluşunu ve 100. yılındaki büyük hedeflerini simgeleyen 1923 ile 2023 kuleleri ve her ikisinin arasında yükselen Cumhuriyet KUlesi Ankara'nın yeni simgesi olacak.



Türkiye'de bugüne kadar bu kapsamda sosyal donatıyı bünyesinde barındıran başka bir konut projesi olmadığını Ahmet Çelik, şöyle devam etti:


"Cumhuriyet'in kuruluşunu ve 100. yılındaki büyük hedeflerini simgeleyen 1923 ile 2023 kuleleri ve her ikisinin arasında yükselen Cumhuriyet Kulesi, ay ve yıldızdan esinlenilen mimarisiyle Ankara'nın yeni simgesi olacak. Projedeki her iki kule, rezidans ve ofis olarak planlanırken, Cumhuriyet Kulesi'nde ise seyir terası yer alacak. Kordon boyu yürüyüş yolları, su kanalları, köprü ve iskeleleri, göletleri, Starium alışveriş alanı, vadi manzarasına karşı gökyüzünde yürüyormuş hissi verecek Skywalk da önemli detaylar arasında.


Projede tasarlanan teleferik hattı da Türkiye için bir ilk olacak. Altınoran'daki Yüzyıl Meydanı, özel  etkinlik ve aktiviteye ev sahipliği yapacak. Ayrıca projede alışveriş alanları, 530 metrekare uzunluğundaki iç bahçesinde , avlular, su kanatlan, özel bitkilerin yer aldığl Botanik Vadisi, macera ve çocuk vadisi, spor alanları, mağazalar, cafe ve restoranlar, kayak pisti ve 800 metrekarelik buz pateni de olacak."



Geri Dön