16 / 04 / 2024

Cushman Wakefield Türkiye’nin en iyi gayrimenkul danışmanlık şirketi oldu!

Cushman Wakefield Türkiye’nin en iyi gayrimenkul danışmanlık şirketi oldu!

Cushman Wakefield; gayrimenkul sektöründe uluslararası standardın oluşmasına öncülük eden Avrupa'nın en prestijli ödülü European Property Awards’un “ Gayrimenkul Danışmanlık” kategorisinde Türkiye’nin en iyi şirketi ödülüne layık görüldü.



Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, Türkiye’deki başarı grafiğini, layık görüldüğü uluslararası ödüllerle günden güne yukarı taşıyor. Gayrimenkul sektörüne yıllarca emek vermiş, sektörün uluslararası kanaat önderlerinin oylarıyla belirlenen ve Avrupa, Asya-Pasifik, Amerika ve Afrika gibi farklı bölgelerin değerlendirildiği Property Awards’ta her yıl, başarılı görülen ve en çok oy alan şirketler uluslararası derecelendirmeye giriyor. 1995 yılından bu yana sektörün en önemli ödüllerinden biri sayılan Property Awards, 2014 - 2015 yılı Avrupa Bölgesi kazananlarını 14 Ekim gecesi Londra’da düzenlediği gala gecesinde duyurdu. 

Galaya 38 farklı ülkeden gayrimenkul sektörünün en önemli geliştiricileri, mimarları ve danışmanlık şirketlerinin üst düzey yöneticileri katıldı. Düzenlenen törende kazananlar ödüllerini alırken aynı zamanda sektörün uluslararası temsilcileriyle de biraraya gelme fırsatı buldular. Cushman & Wakefield Yönetici Ortakları Tuğra Gönden ve Toğrul Gönden ise elde ettikleri uluslararası başarının haklı gururunu yaşadılar.

Ödül hakkında konuşan Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden şunları söyledi: 

” Sektörün önde gelen şirketlerinin katıldığı ve yaklaşık 2.000 projenin 70 kişilik uluslararası ve uzman bir jüri tarafından değerlendirildiği bu özel organizasyonda dereceye girmek; bizim açımızdan ve bilhassa ekibimiz adına önemli bir başarı. Türkiye’nin gayrimenkul sektörüne olan  ilgisinin ve profesyonel danışmanın öneminin de ayrıca işaretidir. Sektörümüze ve ülkemize değer katmaya devam edeceğiz.

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden ise “Uluslararası platformda bu ödüle layık görülmek elbette çok gurur verici. Bu ekibimizin büyük bir başarısıdır. Geçtiğimiz ay Euromoney gayrimenkul anketinde ‘’Türkiye’nin en iyi Gayrimenkul Aracılık ve Kiralama Şirketi” ödülüne layık görülmüştük. Ard arda aldığımız bu iki önemli ödülün hem mutluluğu hem de sorumluluğunu taşıyoruz.’’ dedi.



Geri Dön