19 / 04 / 2024

D Marin Didim yarın açılıyor!

D Marin Didim yarın açılıyor!

Didim'de, yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak D Marin Didim'in açılış töreni öncesi koordinasyon toplantısı yapıldı



Didim Kaymakamı Ali Katırcı başkanlığında yapılan toplantıya, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı, Yeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci, Marinalar Genel Koordinatörü ve Doğuş Grubu Yönetim Kurulu üyesi Ali Erkan Bezirgan, Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ve Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çetin katıldı.

Marinalar Genel Koordinatörü Ali Bezirgan, D Marin Didim'i 30 ay gibi kısa bir sürede ilçeye kazandırdıklarını belirterek, "Didim geçmişi ile bizi onurlandıran ve tarihi dokusu ile gelecekte turizm merkezi olacak bir şehir. İleride yapılacak olan yatırımlar ile çıtasını yükseltecek" dedi. D Marin Didim'in, Türkiye'nin 2. büyük marinası olduğunu belirten Bezirgan, şöyle devam etti:

"Bundan sonra sivil toplum kuruluşları ve kurumlar ile Didim için ne yapabiliriz, ona bakmalıyız. D Marin Didim, döviz getirecek yatlara göre dizayn edilmiş bir yatırım. Bunun arka planını da doldurmamız gerek. Resmi açılışı Didim'i ulusal basına taşımak amacıyla Başbakanın programında bulunan boş bir günü dikkate alarak hazırlandık. Didim yarın Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını ağırlayacak."

Kaymakam Ali Katırcı, ilçenin sıkıntılarını Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş'a dosya halinde ilettiklerini kaydetti.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı da siyasi düşünmeden birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların yapılmasına önem verdiklerini belirterek, "Başbakanımıza sahip çıkacağız. Yatırım ile Didim'in insanlarına istihdam sağlanmıştır" dedi. D Marin Didim'in açılışının yarın saat 17.30'da yapılacağı bildirildi.
AA


Geri Dön