26 / 04 / 2024

Dağ Mühendislik Doğa Şehir ve Floraşehir projelerinde özel ödeme imkanı!

Dağ Mühendislik Doğa Şehir ve Floraşehir projelerinde özel ödeme imkanı!

Yaptığı değerli yatırımlarla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, inşaatı aralıksız devam eden Doğa Şehir ve Floraşehir projelerine özel ödeme imkanı sunuyor.



Yaptığı değerli yatırımlarla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, inşaatı aralıksız devam eden Doğa Şehir ve Floraşehir projelerine özel ödeme imkanı sunuyor. Yeni kampanyaya göre Konyalılar, yüzde 0.89 banka oranı ve 120 ay vadeyle daire sahibi olabilecek. Güvenli, çevreci ve konforlu modern yaşam alanları inşa eden Dağ Mühendislik, ev sahibi olmak isteyen ya da yatırım tercihini konuttan yana kullanmak isteyen Konyalılar için özel ödeme koşulları sunuyor. Dağ Mühendislik’in Konya’da projelendirdiği ve satışı devam eden projeleri; Doğa Şehir ve Floraşehir’den daire almak isteyenler; yüzde  0.89 banka oranı ve 120 ay vade imkanına sahip bulunuyor. Konya’nın Selçuklu Yazır bölgesinde yükselen projeler; lokasyonu ve tüm hastanelere olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Konya’ya hakim manzarasıyla büyük ilgi gören Doğa Şehir ve Floraşehir projelerinin inşaatlarının yarısından fazlası da tamamlanmış durumda.


KONYA’YAYATIRIMLAR ARALIKSIZ SÜRECEK

Yapım aşamasından teslim sonrasına kadar sürecin tüm aşamalarında müşterilerinin yanında olma sözüyle hareket eden Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, kampanyaya ilişkin şu bilgileri verdi: “Biz Konya’nın evlatlarıyız. Konya’da doğduk ve büyüdük, yine Konya’dan tüm Türkiye’ye açılıyoruz. Bu yüzden Konya’ya karşı sorumluluklarımız ve vefa borcumuz var. Konyalılar için tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız. Konya’ya özel bankalarla yaptığımız anlaşmalarla yüzde 0.89 banka oranı ve 120 ay vadeyle ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Projelerimizden daire almak isteyen herkesi satış ofislerimize ve örnek dairelerimizi gezmeye bekliyoruz. Bundan sonra da Konya’daki yatırımlarımızı aralıksız sürdüreceğiz.”


Konya Yenigün 



Web: http://www.dagmuhendislik.com/


Geri Dön