25 / 04 / 2024

Dağ Mühendislik Kartal projesine ön talep topluyor!

Dağ Mühendislik Kartal projesine ön talep topluyor!

Firma: Dağ Mühendislik

Proje: Dağ Mühendislik Kartal

Dağ Mühendislik, Kartal Yakacık projesi için ön talep topluyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek olan Dağ Mühendislik Kartal projesinde 700 konut olması planlanıyor...




Dağ Mühendislik, Kartal Yakacık projesi için ön talep topluyor.  Dağ Mühendislik Kartal  projesi için mimari çalışmalara devam ediyor. Projede kule ve az katlı bloklar olacak.


Dağ Mühendislik Kartal projesinin yaz aylarında satışa çıkması planlanıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek olan  Dağ Mühendislik  Kartal projesi Yakacık'ta Rönesans Gayrimenkul'ün Sayfiye projesinin önünde yer alıyor.


Dağ Mühendislik Kartal projesi 700 konutluk bir proje olarak tasarlandı. Dağ Mühendislik Kartal projesinde yüzme havuzu, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları gibi sosyal donatılar olacak.


Dağ Mühendislik Kartal projesi 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Dağ Mühendislik, Emlak Konut GYO'nun 3 Kasım 2014 tarihinde yaptığı Kartal Yakacık arsa ihalesini arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 420 milyon TL, şirket payı toplam geliri 123 milyon 900 bin TL, şirket payı gelir oranı yüzde 29,50 teklifle kazanmıştı.


Dağ Mühendislik, yine Emlak Konut GYO güvencesiyle İzka İnşaat ve Sıtar İnşaat'la birlikte Bahçekent Flora projesini hayata geçiriyor.



Tel: 444 9 324

Web: www.dagmuhendislik.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön