28 / 03 / 2024

Dağ Mühendislik Kartal'da projeye başlayacak!

Dağ Mühendislik Kartal'da projeye başlayacak!

Konya'daki yeni projesi Floraşehir’in inşaatına başlayan Dağ Mühendislik, 36 bin 500 metrekarelik alana sahip projeyi, önümüzdeki yıl teslim etmeyi hedefliyor.



Şirket, İstanbul’da da yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Faaliyetlerini 23 yıldır sürdürdüklerini anlatan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, “Şirketimiz 1992 yılında üç kardeş tarafından kuruldu. Kaliteyi her zaman ön planda tutuyoruz” dedi. “Hayata geçirdiğimiz 7 binin üzerinde inşaat projesiyle ülke ekonomisine katma değer sağladık''açıklamasını yapan Dağ, “Proje üretirken her zaman tüm ayrıntılara dikkat ettik. Lokasyon ve zamanında teslim inşaat konusunda çok önemli” diye konuştu. 



“Flora Şehir projemiz ile Konya’nın siluetini değiştirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullanan Dağ, “Özel olarak tasarlanan bahçe katları ve teras katları projenin önemli sürprizlerinden. 50 ve 70 metrekarelik alanlardan oluşan kat bahçelerimiz Konya için bir ilk. Projede 334 daire yer alıyor. Bir yıl sonra teslimatı sağlayacağız. Ayrıca konutlarımızda kullanım kolaylığına, rahatlığına, çevre duyarlılığına da önem veriyoruz” dedi.



Türkiye genelinde farklı projelere imza atacaklarım açıklayan Dağ, “Şirketimiz 2013 yılında İstanbul Bahçeşehir’de bin 100 konutluk bir proje hayata geçirdi. Ayrıcayine İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz ticari konut projelerimiz var. Tüm bunlarla birlikte Kartal’da 700 konutluk bir projenin temellerini de atacağız'' açıklamasını yaptı.



Dünya


Geri Dön