26 / 04 / 2024

Dağ Mühendislik'ten Konya'ya konut yatırımı!

Dağ Mühendislik'ten Konya'ya konut yatırımı!

Dağ Mühendislik 5 bin kişilik iftar yemeği verdi. Doğaşehir Konutları'nın geniş yeşil alanları olan sosyal tesisinde gerçekleştirilen yemekte Doğan Dağ yaptıkları projelerden bahsederken yeni yatırım yapacaklarının da müjdesini verdi.



Yatırım değeri yüksek lokasyonlarda yaptığı karlı projeleri ile tanınan Dağ Mühendislik 5 bin kişilik iftar davetini Doğaşehir Konutları'nın geniş yeşil alanları olan sosyal tesisinde gerçekleştirdi. İftar yemeğinden konuşma yapan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Doğaşehir konutlarında böyle bir organizasyonda bir arada olmaktan onur duyduğunu belirtti. Doğaşehir ve Floraşehir projeleri hakkında konuşan Doğan Dağ, "Şirketimizin gelişiminde mihenk taşı olan Doğaşehir ve Floraşehir projelerimizin bizde ayrı bir önemi var. Biz burada yeşil alanı çok önemsedik sadece bir, ev değil bir yaşam kültürü oluşturduk 22 blok halinde yükselen Doğaşehir'de 1200 konut bulunuyor. Yaklaşık 250 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje kapsamında yeşil alanlar, fitness center, sauna, buhar odası, süs havuzu, çocuk oyun parkı, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, kapalı ve açık otopark, yarı olimpik havuz imkanlarıyla sadece bir ev değil yaşam tarzı sunuyoruz. Ağustosta tamamlanacak Floraşehir Konutlarımızda tıpkı Doğaşehir'de olduğu gibi tüm detaylar sizin konforunuz için düşünüldü. 

İstanbul'da yatırımlar devam ediyor 

Konuşmasında İstanbul'daki projelere de değinen Doğan Dağ, "İş geliştirme departmanımız tüm Türkiye'de çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda İstanbul'da da bildiğiniz üzere projelerimiz devam ediyor. Ulusal bir firma olmakla birlikte bilgi birikimimizi deneyimimizi artırmak için 2013 yılında İstanbul'da projelere başladık. 

İstanbul'da 1000 konut ve 266 ticari üniteden oluşan ilk projemiz Bahçekent Flora çok kısa bir sürede yüzde 60 prim yaptı" diye konuştu. 

Davetlilere yatırım müjdesi 

İnşaat Sektöründe 25 yıldır faaliyetlerine başarı ile devam ettiklerini belirten Doğan Dağ, "Öz kaynakları ile proje geliştiren bir şirketiz, kredi kullanmıyoruz. 'Güven konusunu çok önemsiyor ve satış sonrası sunduğumuz hizmet anlayışını tüm projelerimizde benimsiyoruz" dedi.




Anadolu Telgraf


Geri Dön