25 / 04 / 2024

Dahi Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Dahi Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Dursun Kaçar tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Dahi Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Dursun Kaçar tarafından kuruldu.


Dahi Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; YÖNETIM DANISMANLIGI ALANINDA -Her türlü tesis, bina, apartman, site, is hanı vb yerlere ait yönetimsel faaliyetlerde bulunmak. -Her türlü tesis, bina, apartman, site, is hanı vb yerlere; temizlik ve kontrol hizmetleri, kapıcılık hizmetleri,bahçe bakımı ve peyzaj hizmetleri,danısmanlık hizmetleri, aidat takip hizmetleri, tamir, tadilat ve bakım hizmetleri, havuz bakım hizmetleri, alısveris hizmetleri, fatura ödeme hizmetleri, hidrofor , havalandırma,jeneratör,asansör,ısıtma sogutma gibiiklimlendirme sistemleri,sutesisat, elektrik, merkezi uydu tvçanak,marangozluk isleri gibi islerle alakalı olarak mekanik ve teknik servis hizmetleri vermek. -Her türlü tesis, bina, apartman, site, is hanı vb yerlere ait giderlerin kontrolü ile ilgili raporlar hazırlamak,....veanasözleşmesinde yazılı işler.



Dahi Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Adres; Talatpaşa Mah.Alakoç Sk.N.4/1 Kağıthane 


Geri Dön