26 / 04 / 2024

Daikin kampanyasını 15 Ağustos'a kadar uzattı!

Daikin kampanyasını 15 Ağustos'a kadar uzattı!

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle indirim kampanyasını uzatırken, kapsamını da genişletti. Kampanya 15 Ağustos’a kadar uzatıldı.



İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle indirim kampanyasını uzatırken, kapsamını da genişletti. Daikin; Emura II, Tegora ve Shira modelleri ile başlattığı indirim kampanyasının süresini en son kliması Miyora’yı da ekleyerek, 15 Ağustos’a kadar uzattı. Daikin, üstün teknolojili ve enerji tasarruflu klimalarını tüketici ile buluşturmak amacıyla yeni sezona girerken başlattığı yüzde 25’e varan indirim kampanyasına iki hafta daha ekledi. Bunaltıcı sıcaklardan bunalanları düşünen Daikin, kampanya süresini 15 Ağustos tarihine kadar uzattı. İleri teknoloji ve enerji verimliliği gelişmiş teknolojisi ve sektörün en üst segmentinde yer alan klima modelleri ile kullanıcılarına enerji verimliliği yüksek, konforlu bir iklimlendirme sunan Daikin, “Daikin’de yüzde yüz serinlik yüzde 25’e varan indirimle” sloganıyla kavurucu sıcaklardan kurtulmak isteyenlere çok önemli bir indirim fırsatı sunuyor. İklimlendirme konforu yaşamak isteyen herkesi klima sahibi yapmak isteyen Daikin, 15 Ağustos 2015 tarihine kadar sürecek olan yüzde 25 indirim kampanyasına, en beğenilen modellerinden Tegora, Shira ve yeni Emura II split klima modellerinin yanında en son modeli Miyora klimayı da ekledi. Daikin yeni kampanya ile ayrıca, yaz hazırlığına başlayan Garanti Bonus Card sahiplerine hem indirim hem de taksit olanağı sunuyor. Garanti Bonus Card sahipleri 15 Ağustos 2015 tarihine kadar Daikin Tegora, Shira ve yeni Emura II split klimalar ve Miyora klimaya peşin fiyatına 9 taksit ile sahip olabiliyor.  



DAIKIN TÜRKİYE HAKKINDA

Türkiye'de 1978 yılından beri distribütörler vasıtasıyla faaliyetlerini sürdüren Daikin, Temmuz 2011'de Airfel'i satın alarak Türkiye iklimlendirme sektörünün iddialı bir yatırımcısı olmuştur. Daikin Türkiye bugün ısıtma, soğutma ve havalandırma alanında Türkiye’nin en geniş ürün gamına sahip şirketidir. Daikin Türkiye çatısı altında bulunan Daikin ve Airfel markalarının iklimlendirme sektörüne yönelik kombi, klima üniteleri, panel radyatörler, fancoil, klima santralleri vb. farklı ihtiyaçlara uygun son teknoloji ile üretilmiş ürünleri bulunmaktadır. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Daikin Türkiye; 6 bölge müdürlüğü, 189 bayi, 500 satış noktası ve 500’ün üzerindeki yetkili servisiyle Türkiye’nin geniş bir coğrafyasına hizmet verebilmektedir. Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın da Ar-Ge, üretim ve lojistik üssü olarak konumlanan Daikin Türkiye, CIS ülkelerinin (Azerbaycan, Özbekistan, Gürcistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Ermenistan) ve Kuzey Irak ile KKTC pazarlarının sorumluluğunu da üstlenmiştir.



DAIKIN HAKKINDA

Osaka-Japonya’da 1924 yılında kurulan Daikin Industries Ltd., bugün 20 milyar doları  bulan cirosu, 13.6 milyar dolar toplam varlıkları ve 56.000 çalışanı ile dünya ısıtma, soğutma, havalandırma ve flurokimyasal ürünlerinde sektör lideridir. Konut, ticari ve endüstriyel iklimlendirme uygulamaları için müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını gözeten Daikin, tüm dünyada ürün geliştirme alanındaki öncü yaklaşımları ve entegre çözümlerinin rakipsiz kalitesi ve kullanışlılığıyla tanınmaktadır. Daikin Türkiye'nin de bünyesinde yer aldığı Daikin Europe NV, 1972 yılında Avrupa pazarına yenilikçi ürünlerini sunmak için Belçika Oostende kurulmuştur. Daikin Industries Ltd.’in yüzde 100 iştiraki olan Daikin Europe NV, 5.500 çalışanı, Belçika, Türkiye, Çek Cumhuriyeti (2), Almanya, İtalya ve İngiltere'deki 7 üretim tesisiyle Avrupa'nın en büyük klima, ısı pompası ve soğutma cihazı üreticisidir. Bugüne kadar 500.000’in üzerinde kurulumu gerçekleştirilen Daikin Altherma, Avrupa'da en çok satan ısı pompası sistemleridir.



Geri Dön