26 / 04 / 2024

Daikin Vam ile içeri temiz hava girecek!

Daikin Vam ile içeri temiz hava girecek!

Günümüzün modern mimarisi pencere açmanıza olanak tanımasa da, Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma sistemleri ile taze hava ihtiyacınızı karşılıyor. Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları kaliteli hava ihtiyacınızı karşılıyor.



 Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları, ısıtma ve soğutma verimini düşürmeden sağlık ve konfor için gerekli kaliteli hava ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı oluyor.


Sağlıklı bir yaşam için soluduğumuz hava kalitesini artırmak amacıyla Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma sistemleri, yaşadığımız evden çalıştığımız ofis ortamına kadar tüm mekanlarda konfor sunuyor. İçerideki kirli havayı alıp, dışarıdaki havayı iç koşullara uyarlayarak veren Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma cihazı VAM FA5, sağlık, konfor ve enerji tasarrufunu bir arada sağlıyor. Daikin Türkiye’nin Hendek Üretim Tesisleri’nde üretilen VAM FA5;  konut, ticari ve VRV uygulamaları ile beraber kullanılabiliyor. Daikin ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları, ısıtma ve soğutma ihtiyacınızdan bağımsız olarak havalandırma olanağı sunuyor.


ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI NEDEN GEREKLİ?


Günümüzün modern mimarisi, yaşadığımız şehirdeki hava koşulları ya da ısıtma ve soğutma veriminin düşürülmek istenmemesi gibi nedenler pencereleri açmamıza olanak tanımıyor. Ancak kapalı mekanlar sağlık ve konfor için kaliteli hava ihtiyacımızı daha da artırıyor. Bulunulan ortamdaki insan sayısı, ortamda sigara içilip içilmemesi, kötü kokuların oluşması gibi bir çok etken baş ağrısı gibi şikayetleri de beraberinde getiriyor. Kapalı bir mekanda bizi çevreleyen hava sıcaklığının, nem oranının, solunan havanın sirkülasyonunun ve temizliğinin sürekli istenen koşullarda tutulması önemli bir ihtiyaç olarak öne çıkıyor. İşte bu ihtiyacı karşılamak üzere geliştirilen ısı geri kazanım cihazları, konuttan ofise yaşanılan tüm mekanlarda sağlık ve konfor için gerekli kaliteli havayı solumanızı sağlıyor.


DAIKIN VAM İLE ‘HEP’ TEMİZ HAVA


Mobilya dekorasyon ve tesisat için maksimum alan gerektiren mağazalar, restoranlar veya ofisler için ideal çözüm sunan VAM FA5, havayı temiz tutarken, kokuların ve hareketli bakterilerin havada dolanımı engelleyerek tahliye ediyor. 



Geri Dön