19 / 04 / 2024

Daikin'in klima kampanyası 15 Ağustos'a kadar sürecek!

Daikin'in klima kampanyası 15 Ağustos'a kadar sürecek!

Daikin, Emura II, Tegora ve Shira modelleri ile başlattığı indirim kampanyasının süresini en son kliması Miyora’yı da ekleyerek, 15 Ağustos’a kadar uzattı.



Daikin açıklamasına göre şirket, ileri teknolojili ve enerji tasarruflu klimalarını tüketiciyle buluşturmak amacıyla yeni sezona girerken başlattığı yüzde 25’e varan indirim kampanyasına iki hafta daha ekledi. Aşırı sıcaklardan bunalanları düşünen Daikin'in kampanyası 15 Ağustos tarihine kadar devam edecek.


Gelişmiş teknolojisi ve sektörün en üst segmentinde yer alan klima modelleriyle kullanıcılarına enerji verimliliği yüksek, konforlu bir iklimlendirme sağlayan Daikin, "Daikin’de yüzde yüz serinlik yüzde 25’e varan indirimle" sloganıyla kavurucu sıcaklardan kurtulmak isteyenlere indirim fırsatı sunuyor.


Şirket, 15 Ağustos'a kadar sürecek yüzde 25 indirim kampanyasına, Tegora, Shira ve yeni Emura II split klima modellerinin yanında en son modeli Miyora klimayı da ekledi.


Daikin ayrıca Garanti Bonus Card sahiplerine hem indirim hem de taksit olanağı sunuyor. Garanti Bonus Card sahipleri 15 Ağustos'a kadar Daikin Tegora, Shira ve yeni Emura II split klimalar ve Miyora klimaya peşin fiyatına 9 taksitle sahip olabilecek.



AA


Geri Dön