25 / 04 / 2024

Daire Kartal satışta! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Daire Kartal satışta! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Firma: Bodur Gayrimenkul

Proje: Daire Kartal

Kale Grubu şirketi Bodur Gayrimenkul, Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da hayata geçirdiği ilk projesi ‘Daire Kartal’ ile sektöre iddialı bir giriş yaptı.



“Evim Benim Kale’m” sloganıyla kamuoyuna duyurulan ‘Daire Kartal’ın, Kale kalitesini yansıtan bir proje olduğunu vurgulayan  Bodur Gayrimenkul  Genel Müdürü Bahadır Kayan, “Daire Kartal, özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı, deniz ve Adalar manzaralı konumu ile ayrıcalık yaratıyor. Metro istasyonuna yakınlığıyla da değer kazanan Daire Kartal, hem yatırım, hem de yaşamak için ideal bir fırsat sunuyor. 


Türkiye’de yapı ürünleri sektörüne öncülük eden Kale Grubu’nun birikimini gayrimenkul sektörüne yansıtan Bodur Gayrimenkul, ilk projesi ‘Daire Kartal’ı, basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu. Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenen toplantıda konuşan Kale Grubu CFO’su Haluk Alperat, Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan ile Pazarlama ve Satış Müdürü Özgür Tuncel, proje ile ilgili detayları paylaştı. 



Sektörde prestijli projelerle yer alacağız

Kale Grubu CFO’su Haluk Alperat, “1957 yılında kurucumuz Sayın İbrahim Bodur’un temellerini attığı Kale Grubu, bugün sektör lideri markaları ile Avrupa’nın 3’üncü, dünyanın 12’nci seramik üreticisi olarak, alanında bir dünya devi. Yapı sektörü dışında grubumuz, havacılık ve savunma alanlarında yüksek teknoloji yatırımlarıyla öne çıkıyor. Ülkemizde her 3 yapıdan birinde Kale markalı ürünlerimizin kullanılması da inşaat sektöründeki gücümüzü ortaya koyuyor. 59 yıllık birikimle yola çıkan Bodur Gayrimenkul olarak, Kale markalı ürünlerin en güzel örneklerinin kullanıldığı prestijli projeler hayata geçirerek, sektörde fark yaratacağız” dedi. 


Kale Grubu’nun yarattığı değeri bir adım ileri taşıyoruz

Kale Grubu’nun, tüm şirketleriyle yapı sektöründe yarattığı katma değeri, Bodur Gayrimenkul ile bir adım ileri taşıdıklarını vurgulayan Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, “Gayrimenkul sektöründe özellikle ‘ince iş’ olarak adlandırılan, seramik kaplama malzemeleri, vitrifiye ve banyo ürünleri, hazır sıvalar, boyalar ve yapıştırıcılar gibi çok sayıda ürünün en iyilerini, Kale Grubu olarak zaten yarım asrı aşkın süredir biz üretiyoruz. Kullanıcının en çok iç içe yaşadığı mekanların tasarımını yapmak da bizim uzmanlık alanımız. Dolayısıyla, her projemizde en iyi mekan tasarımlarını hayata geçirmek öncelikli görevimiz olacak” diye konuştu.


Daire Kartal satışta! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Hem yaşamak hem de yatırım yapmak isteyenlerin beklentilerini karşılıyoruz

Her ayrıntısına Kale güvencesinin yansıdığı ‘Daire Kartal’ın, yüksek standartlara sahip bir proje olduğuna dikkat çeken Bahadır Kayan, şöyle konuştu; “Daire Kartal’ın, hem kaliteli ve konforlu bir konutta yaşamak ve hem de değerli yatırım yapmak isteyenlerin beklentilerini karşıladığına inanıyoruz. Mimarisinden iç dekorasyonuna kadar her detayına özen gösterilen Daire Kartal, Kale ürünlerinin özenli bir işçilikle uygulandığı, zarif ve güçlü bir proje olarak öne çıkıyor. E-5 Karayolu’nun deniz tarafında bulunan konumu ve metro istasyonuna yakınlığıyla, yaşam ve yatırım alanı olarak ayrı bir değer kazanan ‘Daire Kartal’; Adalar’ı tam karşıdan gören, deniz manzaralı daireleri ile keyifli bir yaşam sunuyor.” 


Geniş yaşam alanları ile çekirdek aileler için ideal

‘Yeşil Bina’ olarak inşa edilen ve dairelerin metrekare fiyatının 4100 TL’den başladığı ‘Daire Kartal’, mimarisinden dekorasyon ve tasarımına kadar her detayına özen gösterilen, kaliteli, sürdürülebilir ve niş bir proje olarak bölgeye değer katıyor. Mimari tasarımını, ulusal ve uluslararası ödüllere sahip TAGO Mimarlık’ın üstlendiği ‘Daire Kartal’; çoğunluğu 2+1 olmak üzere toplam 174 daireden oluşuyor. Net 3.15 metre tavan yüksekliği yanı sıra son derece şık ve kullanışlı balkonları ile dikkat çeken daireler, konforlu, geniş ve ferah bir yaşam alanı sağlıyor. Projede yer alan daireler, ilk evini almak isteyenler için cazip olduğu kadar, geniş yaşam alanları ile çekirdek aileler için de ideal seçenekler sunuyor. 



Daire Kartal satışta! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Kazançlı yatırımın ve rahat yaşamın yeni adresi 

Kale Grubu’nun mükemmeliyetçi yaklaşımıyla inşa edilen ‘Daire Kartal’, İstanbul Anadolu Yakası’nın gelişme aksı olarak belirlenmiş bölgesi Kartal’da yer alıyor. Denizin ve yeşil alanların kesişiminde bir yaşam sunan bölge, kentsel dönüşümün getirdiği yatırım avantajlarıyla da yüksek kazanç sağlıyor. ‘Daire Kartal’ toplu taşımaya, havaalanına, marinaya, merkezi lokasyonlara olan yakınlığı ile de hayatın içinde bir yaşam sunuyor.


Metroya sadece 350 metre uzaklıkta 

Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre uzaklıkta bulunan ‘Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre. ‘Daire Kartal’, ayrıca Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km uzalıkta yer alıyor. 


Daire Kartal satışta! Metrekaresi 4 bin 100 TL!


Denizi, yeşili, gün batımını evinize getiriyor

‘Daire Kartal’ın 25 katlı yaşam alanında sunduğu, 49 adet 1+1, 125 adet 2+1 yaşam seçeneklerinden oluşan toplam 174 daire, iç mekan tasarımlarında zarafeti ve konforu aynı anda sunuyor. ‘Daire Kartal’, yüksek tavanlarından yere uzanan geniş pencerelerinden; denizi, yeşili, gün batımını ve şehrin ışıltılı hayatını yaşamın içine getiriyor.


Zarafetin ve konforun yeni normu

‘Daire Kartal’, zarafeti, farkı ve konforu bir araya getirmek için, her detayı düşünülmüş tasarımıyla, rezidans hayatına yeni bir norm getiriyor. ‘Daire Kartal’ın tasarımında, toprak formlar ile organik formların bileşiminden doğan, her bakılan noktadan farklı ve özgün perspektifler üreten unsurlar öne çıkıyor.


Dinginlik ve sosyal yaşam aynı projede

Konfordan ve dinginlikten ödün verilmeden tasarlanan ‘Daire Kartal’, geniş sosyal alanları, açık hava rekreasyon ve dinlenme alanlarıyla sosyal bir yaşamı da sunuyor. Sosyal alanlarda; lobby lounge, TV lounge, cafe, açık yüzme havuzu, fitness, pilates ve yoga salonları bulunuyor. Ayrıca projede çocuk ve gençler için tasarlanmış özel aktivite ve oyun odaları yer alıyor.



Daire Kartal satışta! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Akıllı ev sistemi ile zahmetsiz günlük yaşam

Telefon kontrollü akıllı ev sistemi ve rezidans hizmetleriyle zahmetsiz bir günlük yaşamı destekleyen ‘Daire Kartal’, 24 saat resepsiyon ve teknik servis, concierge hizmeti, kuru temizleme, uydu TV internet alt yapısı, kesintisiz elektrik ve 24 saat kesintisiz sıcak su sunuyor. ‘Daire Kartal’ daire içlerinde sürekli temiz hava sirkülasyonu sağlayan sistemiyle de fark yaratıyor.


Huzur ve güven için gerekli tüm sistemler devrede

‘Daire Kartal’, güvenli ve huzurlu yaşam olanaklarını sağlayacak unsurları, tıpkı tasarımında olduğu gibi tüm detaylarıyla, özel hayata saygı duyarak planlıyor. Güvenli yaşam için; 24 saat rezidans içi güvenlik, kontrollü geçiş noktaları, güvenlik kameraları, yangın algılama ve alarm sistemleri, otomatik yangın söndürme sistemi ve otopark egzos gazı tahliye sistemi devreye alınıyor. 


Web: http://dairekartal.com/


Haber Vatan'da şu şekilde yer aldı


ÇANAKKALE Seramik, Kalebodur gibi markalarıyla tanınan Türkiye’nin yapı sektöründe önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olan Kale Grubu, gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. Mevcut varlıklarını değerlendirmek üzere Bodur Gayrimenkul markasıyla sektöre adım adan Kale Grubu’nun ilk projesi Kartal’da yer alıyor.  Daire Kartal  adı verilen proje, yaklaşık 100 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor.

 

‘İnce iş’ yapıyoruz 

Kale Grubu CFO’su Haluk Alperat, 1957 yılında İbrahim Bodur’un temellerini attığı  Kale Grubu’nun bugün sektör lideri markaları ile Avrupa’nın 3’üncü, dünyanın 12’nci seramik üreticisi olduğunu belirterek, “Yapı sektörü dışında grubumuz, havacılık ve savunma alanlarında yüksek teknoloji yatırımlarıyla öne çıkıyor.

 

Ülkemizde her 3 yapıdan birinde Kale markalı ürünlerimizin kullanılması da inşaat sektöründeki gücümüzü ortaya koyuyor. 59 yıllık birikimle yola çıkan Bodur Gayrimenkul olarak Kale markalı ürünlerin en güzel örneklerinin kullanıldığı prestijli projeler hayata geçirerek, sektörde fark yaratacağız” diye konuştu.

 

Projeyi kendi arazileri üzerinde yaptıklarını ifade eden Alperat, Sefaköy, Ömerli,  Ankara  gibi bölgelerde arazilerinin olduğunu da belirtti.

 

Kale Grubu’nun, tüm şirketleriyle yapı sektöründe yarattığı katma değeri, Bodur Gayrimenkul ile bir adım ileri taşıdıklarını vurgulayan Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, şunları söyledi: “Gayrimenkul sektöründe özellikle ‘ince iş’ olarak adlandırılan, seramik kaplama malzemeleri, vitrifiye ve banyo ürünleri, hazır sıvalar, boyalar ve yapıştırıcılar gibi çok sayıda ürünün en iyilerini, Kale Grubu olarak zaten yarım asrı aşkın süredir biz üretiyoruz. Kullanıcının en çok iç içe yaşadığı mekanların tasarımını yapmak da bizim uzmanlık alanımız. Dolayısıyla, her projemizde en iyi mekan tasarımlarını hayata geçirmek öncelikli görevimiz olacak.”

 

İnşaat ekonomiyi ileriye taşıyor 

HALUK Alperat, sanayici olarak yapı ürünleriyle kendilerini aynı zamanda inşaat sektöründe saydıklarını belirterek, ‘sanayicilerin hızla inşaatçı olma’ eleştirilerine de şu yanıtı verdi: “Şu anda Türkiye ekonomisini ileriye inşaat sektörü taşıyor. Keşke ihracatla, ihraç ürünleriyle de bu gelişme sürse ancak yük inşaat sektöründe. Bizim elimizde güçlü sanayici olarak geleceğe yatırım yapıyoruz, teknolojimizi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bunu şimdi de inşaat sektöründe göstermek istiyoruz. Yapı grubunun payı yüzde 60-65 gibi. Gayrimenkul payı düşük kalacaktır. Belki yüzde 10-15 bandında olur diyebiliriz.”

 

174 daireli proje 

DAİRE Kartal’da 1+1 ve 2+1 seçeneklerinde 174 daire yer alıyor. Net 3.15 metre tavan yüksekliği olan 25 katlı tek blok projede, 49 adet 1+1, 125 adet 2+1 bulunuyor. Projede metrekare fiyatı 4 bin 100 liradan, fiyatlar 290 bin liradan başlayarak, 780 bin liraya kadar çıkıyor. Proje teslim tarihi Eylül 2017 olarak belirlendi. E-5’in deniz tarafında bulunan proje, metro istasyonuna 350 metre mesafede yer alıyor.


Vatan   



Haber Habertürk Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Kale Grubu, şirketlerinden Bodur Gayrimenkul ile yapı sektöründeki tecrübesini gayrimenkul sektörüne taşıyor. Şirketin ilk projesi, 100 milyon TL yatırım ile Kartal’da yükselecek


Türkiye’nin önde gelen sanayi şirketlerinden Kale Grubu, Bodur Gayrimenkul Geliştirme AŞ ile girdiği gayrimenkul sektöründe ilk projesini “Daire Kartal” ile hayata geçiriyor. Proje, Kale Grubu CFO’su Haluk Alperat, Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan ile Pazarlama ve Satış Müdürü Özgür Tuncel’in katıldığı toplantıyla tanıtıldı. Yaklaşık 100 milyon TL ile hayata geçen proje E 5 Karayolu’na 150 metre ve Yakacık Metro İstasyonu’na 350 metre mesafede konumlanıyor. “Daire Kartal” ayrıca Pendik Marina’ya 8, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13, kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


METREKARESİ 4 BİN 100 TL 


Toplam 174 daireden oluşan projede, 49 adet 1+1, 125 adet 2+1 daire bulunuyor. Net tavan yüksekliği 3 metre 15 santim olan daireler yerden tavana kadar uzanan camlar ile inşa edildi. Mimari tasarımını, TAGO Mimarlık’ın üstlendiği “Daire Kartal” hareketli tasarımı ve değişken dış formu sayesinde, tüm daire tiplerinin deniz ve Adalar manzarasını eşit şekilde görmesine olanak tanıyor. İstanbul Anadolu yakasının büyüyen bölgesi Kartal’da yer alan projede, dairelerin metrekare fiyatı 4 bin 100 TL’den başlıyor. Telefon kontrollü akıllı ev sistemi ile hayata geçirilen projede 40 metrekareden başlayan 1+1 daire fiyatları 290 bin TL’den başlarken, 75-105 metrekare arasında olan 2+1 daire fiyatları 780 bin TL’ye kadar yükseliyor. 2017 Eylül sonunda konut teslimleri yapılması planlanan “Daire Kartal” projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 


'ARSA STOKUMUZU DEĞERLENDİRECEĞİZ'


Kale Grubu’nun sektörde 60 senelik birikimi olduğunun altını çizen Alperat: “Avrupa’nın üçüncü dünyanın ise on ikinci seramik üreticisiyiz. Yapı sektöründe 59 yıllık birikimimiz var. İnşaat sektöründeki gücümüzü kullanarak, prestijli projeler hayata geçirerek, sektörde fark yaratacağız” dedi. Kartal’ın gözde bir yer olduğunu belirten Alperat, projenin yıllık bazda yüzde 15-20 arasında prim yapacağını ön gördüklerini söyledi. Kale Grubu’nun Türkiye’nin birçok yerinde arsa stoklarının olduğunun altını çizen Alperat, “Sefaköy, Ömerli ve Ankara’nın da içinde bulunduğu pek çok yerde arsalarımız var. Bu arsalar bizi 5-10 sene götürür, yatırımlarımız devam edecek” dedi 


TELEFON KONTROLLÜ AKILLI EV SİSTEMİ VAR


Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, Kale Grubu’nun yapı sektöründe yarattığı katma değeri, bir adım ileri taşıdıklarını belirtti. “Gayrimenkul sektöründe ince iş olarak adlandırılan, seramik kaplama malzemeleri, vitrifiye ve banyo ürünleri gibi çok sayıda ürünü yarım asırdır biz üretiyoruz” diyen Kayan, her projemizde en iyi mekân tasarımlarını hayata geçirmeyi hedeflediklerini aktardı. Telefon kontrollü akıllı ev sistemine sahip olan Daire Kartal’da rezidans hizmeti de yer alıyor. Projenin sosyal alanları arasında lobby lounge, açık yüzme havuzu ve yoga salonu bulunuyor.


Habertürk


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı


Kale Grubu, gayrimenkule “Daire Kartal” adlı projeyle Kartal’da adım attı. E5 konumlu projenin manzarasında Adalar var. Grup, bünyesindeki arazi portföyüyle atak peşinde


Kale Grubu’nun gayrimenkul sektörüne adım atmak için kurduğu “Bodur Gayrimenkul” ilk projesini Kartal’da hayata geçiriyor. “Daire Kartal” adı verilen yeni proje İstanbul’da Kartal’ın E-5 hattı üzerinde, yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek. 


Projeyi kendi arazilerinde yaptıklarını belirten Kale Grubu’nun CFO’su Haluk Alperat, bünyelerinde 5-10 yıl idare edebilecekleri arsa stoğu olduğunu söyledi. 

Sektöre giriş amaçlarının da bu varlıkları değerlendirmek olduğunu anlatan Alperat, “Üzerinde depo olan arazimizi proje için geliştirdik. Aynı zamanda yapı sektöründeki ileri teknoloji bilgi ve ürünlerimizle de sektörde iyi projeler oluşturmak, katkı sunmak istiyoruz. Sefaköy, Ömerli, Ankara gibi yerlerde arazilerimiz var” dedi. 

‘Uzmanlığımız tasarım’

‘Yeşil Bina’ olarak inşa edilen ve dairelerin metrekare fiyatının 4.100 liradan başladığı projede sadece 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. Tago Mimarlık tasarımlı projede 174 daire var. Net 3.15 metre tavan yüksekliği olan 25 katlı tek blokta, 49 adet 1+1, 125 adet 2+1 bulunuyor. 1+1’lerin net metrekare büyüklükleri 40-70 metrekare arasında, 2+1’ler net 75-105 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 290 binden başlayıp, 780 bine liraya kadar çıkıyor. Teslim tarihi ise Eylül 2017 olarak açıklandı. 

Kale Grubu’nun, tüm şirketleriyle yapı sektöründe yarattığı katma değeri, Bodur Gayrimenkul ile bir adım ileri taşıdıklarını vurgulayan Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, “Gayrimenkul sektöründe özellikle ‘ince iş’ olarak adlandırılan, seramik kaplama malzemeleri, vitrifiye ve banyo ürünleri, hazır sıvalar, boyalar ve yapıştırıcılar gibi çok sayıda ürünün en iyilerini, Kale Grubu olarak zaten yarım asrı aşkın süredir biz üretiyoruz. Kullanıcının en çok iç içe yaşadığı mekanların tasarımını yapmak da bizim uzmanlık alanımız. Dolayısıyla, her projemizde en iyi mekan tasarımlarını hayata geçirmek öncelikli görevimiz olacak” diye konuştu. 

Sanayiden inşaata geçiş!

Alperat, sanayici olarak yapı ürünleriyle kendilerini aynı zamanda inşaat sektöründe saydıklarını belirterek, ‘sanayicilerin hızla inşaatçı olma’ eleştirilerine de şu yanıtı verdi:

“Şu anda Türkiye ekonomisini ileriye inşaat sektörü taşıyor. Keşke ihracatla, ihraç ürünleriyle de bu gelişme sürse ancak yük inşaat sektöründe. Bizim elimizde güçlü sanayici olarak geleceğe yatırım yapıyoruz, teknolojimizi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bunu şimdi de inşaat sektöründe göstermek istiyoruz. Yapı grubunun payı yüzde 60-65 gibi. Gayrimenkul payı düşük kalacaktır. Belki yüzde 10-15 bandında olur diyebiliriz.”


Milliyet


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Türkiye’nin en eski sanayi kuruluşlarından Kale Grubu, gayrimenkul sektörüne de giriş yaptı. Bodur Gayrimenkul, Kartal’da depo alanı olarak kullandıkları Topselvi bölgesinde 174 konut inşa edecek.


Türkiye’nin köklü sanayi kuruluşlarından Kale Grubu, gayrimenkul sektörüne adım attı. Grup, Bodur Gayrimenkul’le Kartal’da depo alanı olarak kullandıkları Topselvi bölgesinde 174 konut inşa edecek. Bodur Gayrimenkul, arsa bedeliyle birlikte projeye 80-100 milyon dolarlık yatırımla yapacak. Daire Kartal adıyla yapılan projede konutların fiyatları 290 bin TL’den başlıyor. Firma özellikle yapılan yatırımlar nedeniyle çok fazla beyaz yakalı göç almaya başlayan B gurubu çekirdek ailelere konut satmayı hedefl iyor. Basın toplantısında konuşan Kale Grubu CFO’su Haluk Alperat, 1957 yılında kurulan Kale Grubu’nun yapı sektörü, savunma ve havacılık sektörlerinde faaliyet gösterdiğini söyledi. Dünyada global bir şirket olma yolunda ilerlediklerini kaydeden Alperat, üç yıl önce de kendi arsalarını değerlendirmek üzere Bodur Gayrimenkul şirketini kurduklarını belirtti. 


10 yıl yetecek arsamız var 


Bir yıl önce de Kartal için çalışmalara başladıklarına işaret eden Alperat, şöyle devam etti: “Kartal’daki projeyi kendi depo alanımız olan arazide geliştirdik. Bundan sonra da gayrimenkul yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Sefaköy, Ömerli ve Ankara’da fabrika arazilerimiz var. Bir kapı açtık. En az 5-10 yıl yetecek kendi arsalarımız var.” 


Kâr beklentisi yüzde 20 


Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, 59 yıllık tecrübelerini en iyi şekilde değerlendirmek için gayrimenkul sektörüne girdiklerinin altını çizdi. Kayan, “Zaten iç dekorasyon, boya, yapıştırıcı gibi çok sayıda yapı malzemesi üretiyoruz. Bu projemiz, 174 daireden oluşacak. Tek blok üzerinde kurulan bir proje. Yıllık en az yüzde 15-20 arasında kar beklentimiz var. Faizler düşerse bu oran daha da artar” diye konuştu. Soruları da yanıtlayan Kayan, sanayici olarak inşaat sektörüne girmelerini ilişkin bir soru üzerine, şu yanıtı verdi: “Türkiye’de yıllık konut ihtiyacı 600 bin. Her üç projeden birinde de Kale ürünü kullanılıyor. Bizler adına konutun içinde olmak yanlış bir durum değil.” Gayrimenkul sektörüne giriş için geç kalmadıklarını ifade eden Kayan, “Dünyada sadece İstanbul ve Johannesburg'da metrekare fiyatları 2 bin doların altında. Doymuşluk var gibi görünse de gidecek daha yol var. Arsa değerinin artması açısından geç gibi görünse de doğru bir zaman” dedi. 


Hedef yüzde 15 pay 


Bodur Gayrimenkul’ün Grup içerisinde payının ne olacağına yönelik bir başka soruya Kayan, “Yapı önde gidiyor. Yüzde 60-65 arası bu sektör pay alıyor. Savunma ve havacılığı da yapı sektörüne eşitlemek için çalışıyoruz. Gayrimenkulun de Grup içerisinde yüzde 15 pay almasını hedefl iyoruz” yanıtını verdi.


Dairelerin yüzde 20’si satıldı 


Bodur Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Müdürü Özgür Tuncel, 49 adet 1+1 dairenin bulunduğu Daire Kartal projesinde ağırlığın 2+1’de olduğunu, 1+1’lerde net büyüklüklerinin 40 metrekare, 2+1’lerde 105 metrekare olduğunu açıkladı. Tuncel, Daire Kartal’da çekirdek aile ve B grubunu hedefl ediklerini belirterek, şöyle devam etti: “Anadolu Yakası’na çok fazla beyaz yakalı göçü var. Biz de ayrışmak için B grubu ve çekirdek aileleri hedefl iyoruz. Metrekare fiyatları lansmana özel 4 bin 100 liradan başlıyor. Şimdiden yüzde 20’si satılmış durumda. Ortalama fiyatlar 4 bin 500 ile 4 bin 550 TL arasında olacak. Teslim tarihi Eylül 2017. Fiyatlar, 290 bin ile 780 bin TL arasında değişiyor. Tüm daireler denizi gören ve balkonlu olarak tasanlandı.”


Metroya sadece 350 metre uzaklıkta 


Dairelerin tavan yüksekliklerinin net 3.15 metre olduğu Daire Kartal, sahil bandında yükseliyor. Yakacık Metro İstasyonu’na 350 metre uzaklıkta bulunan ‘Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre. ‘Daire Kartal’, ayrıca Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km uzalıkta yer alıyor.


Dünya 




Haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Daire Kartal adı verilen proje, yaklaşık 100 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Projeyi kendi arazileri üzerinde yaptıklarını belirten Kale Grubu CFO’su Haluk Alperat, bünyelerinde 5-10 yıl idare edebilecekleri arsa stoğu olduğunu söyledi. Sektöre girmelerindeki amacın da varlıklarını değerlendirmek olduğunu anlatan Alperat “Üzerinde depo olan arazimizi proje için geliştirdik. Aynı zamanda yapı sektöründeki ileri teknoloji bilgi ve ürünlerimizle de sektörde iyi projeler oluşturmak, katkı sunmak istiyoruz. Sefaköy, Ömerli, Ankara gibi yerlerde arazilerimiz var” dedi. Alperat, sanayici olarak yapı ürünleriyle kendilerini aynı zamanda inşaat sektöründe saydıklarını belirterek, ‘sanayicilerin hızla inşaatçı olma’ eleştirilerine de şu yanıtı verdi: “Şu anda Türkiye ekonomisini ileriye inşaat sektörü taşıyor. Keşke ihracatla, ihraç ürünleriyle de bu gelişme sürse... Bizim elimiz güçlü, sanayici olarak geleceğe yatırım yapıyoruz, teknolojimizi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bunu şimdi de inşaat sektöründe göstermek istiyoruz. Yapı grubunun payı yüzde 60-65 gibi. Gayrimenkulün payı yüzde 10-15 bandında olur.”

 

‘İNCE İŞ’ UZMANLIĞIMIZ


Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan “Sektörde ‘ince iş’ olarak adlandırılan, seramik kaplama malzemeleri, vitrifiye, hazır sıvalar, boyalar ve yapıştırıcılar gibi ürünlerin en iyilerini, Kale Grubu olarak zaten yarım asrı aşkın süredir üretiyoruz. Kullanıcının en çok iç içe yaşadığı mekanların tasarımını yapmak da bizim uzmanlık alanımız. Dolayısıyla, projelerimizde en iyi tasarımları hayata geçirmek görevimiz olacak” dedi.

 

290 bin liradan başlıyor

 

‘Yeşil Bina’ olarak inşa edilen ve dairelerin metrekare fiyatının 4.100 liradan başladığı projede 174 adet sadece 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. Mimari tasarımını, Tago Mimarlık’ın yaptığı net 3.15 metre tavan yüksekliği olan 25 katlı tek blok olan Daire Kartal’da, 49 adet 1+1, 125 adet 2+1 bulunuyor. 1+1’lerin net metrekare büyüklükleri 40-70 metrekare arasındayken, 2+1’lerin metrekare aralığı ise net 75-105 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 290 bin liradan başlayarak, 780 bin liraya kadar çıkıyor. Proje teslim tarihi ise Eylül 2017 olarak belirlendi. 


Star




Haber Yeni Hayat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Kale Grubu, Bodur Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. ile girdiği gayrimenkul sektöründe ilk projesini 'Daire Kartal' ile hayata geçiriyor. 


Kale Grubu, şirketlerinden Bodur Gayrimenkul ile gayrimenkul sektöründe ilk projesini hayata geçiriyor. Türkiye'nin önde gelen sanayi şirketlerinden Kale Grubu, Bodur Gayrimenkul Geliştirme AŞ ile girdiği gayrimenkul sektöründe ilk projesini "Daire Kartal" ile hayata geçiriyor. Proje, Kale Grubu CFO'su Haluk Alperat, Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan ile Pazarlama ve Satış Müdürü Özgür Tuncel'in katıldığı toplantıyla tanıtıldı.Fortune Türkiye'de yer alan habere göre, yaklaşık 100 milyon TL ile hayata geçen proje E 5 Karayoluna 150 metre ve Yakacık Metro İstasyonuna 350 metre mesafede konumlanıyor. "Daire Kartal" ayrıca Pendik Marina'ya 8, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13, kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Metrekaresi 4 bin 100 TL 


Toplam 174 daireden oluşan projede, 49 adet 1+1, 125 adet 2+1 daire bulunuyor. İstanbul Kartal'da yer alan projede, dairelerin metrekare fiyatı 4 bin 100 TL'den başlıyor. Telefon kontrollü akıllı ev sistemi ile hayata geçirilen projede 40 metrekareden başlayan 1 + 1 daire fiyatları 290 bin TL'den başlarken, 75-105 metrekare arasında olan 2+1 daire fiyatları 780 bin TL'ye kadar yükseliyor. 




Yeni Hayat Gazetesi



Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


KALE Grubu'nun yeni şirketi Bodur Gayrimenkul ilk projesine Kartal'da başladı. Daire Kartal adı verilen proje Kartal E-5 hattında yapılıyor. 100 milyon lira yatırım bütçesi olan proje Kale Grubu nun kendi arazisi üzerinde inşa ediliyor. Kale Grubu CFO'su Haluk Alperat, bünyelerinde 5-10 yıl idare edebilecekleri arsa stoğu olduğunu söyledi. Dairelerin metrekare fiyatının 4 bin 100 liradan başladığı projede sadece 1+1 ve 2+1 ler yer alıyor. Mimari tasarımını Tago Mimarlık'ın yaptığı Daire Kartal'da fiyatlar 290 bin liradan başlayıp, 780 bin liraya kadar çıkıyor. Proje teslim tarihi ise Eylül 2017 olarak belirlendi. 


Sabah


projeye sor



Geri Dön