25 / 04 / 2024

Dam, Madame Tussauds ekibini ağırlayacak!

Dam, Madame Tussauds ekibini ağırlayacak!

Girişimcilerin ve sanatseverlerin ortak noktası Dam, dünyada 21’inci merkezini açmaya hazırlanan Merlin Entertainments'in çalışanlarını ağırlayacak.



Girişimcilerin ve sanatseverlerin ortak noktası Dam, tarihi dokusuyla üyelerine ilham vermeye devam ediyor. Dünyanın en ünlü balmumu heykel müzesi olan Madame Tussauds markasının bağlı olduğu Merlin Entertainments'in ekibi yaratıcı çalışmalara Dam’da imza atıyor.

Farklı meslek gruplarından kişileri bir araya getirerek verimli bir çalışma ortamı sunan Dam, üyelerinin verimli vakit geçirmesine olanak sağlıyor. Şirketlerinin ortamı dışında çalışmak isteyen ekiplere de ev sahipliği yapan Dam, Aralık ayında İstanbul'da açılacak olan Madame Tussauds İstanbul ekibini ağırlıyor. Dünyada 21’inci merkezini açacak olan Merlin Entertainments'in ekibi açılışa kadar yaratıcılıklarını Dam’da konuşturacak.


Madame Tussauds ekibi ilhamı Dam’ın eşsiz dokusunda buldu 

İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera’da konumlanacak olan Madame Tussauds İstanbul’da 2 bin metrekarelik bir alanda balmumu figürlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Merkezde Türkiye'den birçok ismin yanı sıra, çok sayıda uluslararası müzisyenin, sporcunun ve film yıldızının da balmumu figürleri bulunacak.


Birbirinden farklı birçok çalışma alanını üyeleri ile buluşturan Dam, merkezin açılışına kadar Madame Tussauds İstanbul ekibinin bağlı olduğu Merlin Entertainments'in çalışanlarını ağırlayacak.



Geri Dön