19 / 03 / 2024

Damga Metro Göztepe'de ön satışlar başladı!

Damga Metro Göztepe'de ön satışlar başladı!

Firma: Damga Konut Yapı A.Ş

Proje: Damga Metro Göztepe

Bağcılar'ın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Damga Metro Göztepe'de ön satışlar başladı, projede 273 adet konut yer alıyor.




Damga Konut Yapı A.Ş tarafından hayata geçirilen Damga Metro Göztepe'de ön satışlar başladı. 


Bağcılar'ın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Damga Metro Göztepe'de 273 konut yer alıyor. Dairelerin yanı sıra dükkanların da yer aldığı proje 8 bin 83 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Damga Metro Göztepe'de 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Projedeki konutların alanları 120 metrekare, 125 metrekare, 128 metrekare, 130 metrekare olarak tasarlandı. 


Metrekare fiyatının 4 bin 750 TL'den başladığı projede yüzde 20 peşinat ve 30 aya varan vadenin yanı sıra peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı da sağlanıyor.


Yüzde 65'i yeşil alan ve sosyal donatı alanlarına ayrılan Göztepe Damga Metro'da, kamelyalar, süs havuzları, spor tesisleri, hamam, sauna, otopark mevcut.


Mahmutbey-Mecidiyeköy Metrosu aktarma istasyonuna yürüyüş mesafesinde yer alan proje; İstoç, Oto Center ve Ticari Kurumlara, 3. Havalimanı yolu, TEM ve Basın Ekspres'e de yakın konumda bulunuyor.


Damga Metro Göztepe de ön satışlar başladı!


Damga Metro Göztepe de ön satışlar başladı!


Web: http://www.damgametrogoztepe.com/

Telefon: 0212 550 08 88 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön