26 / 04 / 2024

Dandy3m Danışmanlık Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dandy3m Danışmanlık Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mostafa Dandy, Maha Dandy ve Mouaz Dandy ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Dandy3m Danışmanlık Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mostafa Dandy, Maha Dandy ve Mouaz Dandy ortaklığında kuruldu. 


Dandy3m Danışmanlık Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Gerçek ve tüzel kişilerin ve aynı zamanda üçüncü şahıslarıngerek resmi veözel kurum ve kuruluşlar nezdinde ki gerekse doğrudan doğruya kendi bünyelerinde ki her türlü idari,mali, teknik ve diğer konulara ilişkin iş ve işlemlerintakip ve çözümü üzerinde danışmanlık faaliyeti göstermek. 2.Yurtiçi ve yurtdışında yaşayan yerli ve yabancılara şahıslara ihtiyaç duyacakları tüm hizmetlerin danışmanlığını vermek. 3- Şirket amaç ve konusu ,mevzuata riayet etmek kaydı ile hertürlü danışmanlık hizmeti verilmesine yönelik faaliyetleri yürütmek. 4.Yurtiçinde ve yurtdışında turistik amaçlı geziler ve turlardüzenlemek yerli ve yabancıların yurtiçinde ve yurtdışında konaklama seyahat .taşıma ve rehberlik hizmetlerini yürütmek.......



Dandy3m Danışmanlık Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Akşemsettin Mah.Kocasinan Cd. No.49/3 Fatih 



Geri Dön