19 / 04 / 2024

Danfoss, İran’da ofis açtı!

Danfoss, İran’da ofis açtı!

Yüzden fazla ülkede ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri sektörünün bir numarası olarak hizmet veren Danfoss, İran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi.




Dünyanın dört bir yanında sektöre yön veren Danfoss, Ortadoğu, Afrika ve Türkiye (TMA) Bölgesi’ndeki büyümesini hızla sürdürüyor. Otuz yıldan uzun süredir İran’daki faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Danfoss, bölgedeki yatırımlarına yenisini ekleyerek “İran’da, İran için” sloganıyla Tahran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi. 4 Ekim’de açılan Danfoss İran ofisi lokal kadrosu ile hizmet verecek ve Türkiye bölge ofisine raporlayacak.




Danfoss İran ofisi törenle açıldı


Danfoss İran ofisi; İran Danimarka Başkonsolosu Dany Annan, Danfoss TMA Bölge Başkanı Levent Taşkın, Güney Avrupa ve TMA Motor Hız Kontrol Ürünleri Direktörü Marco Airola, Türkiye Bölgesi Genel Müdürü Emre Gören, İran Genel Müdürü Soheil Mokhtari ve 18 bayinin katılımıyla düzenlenen törenle açıldı. Danfoss TMA Başkanı Levent Taşkın törende yaptığı konuşmada “İran’da uzun yıllardır hizmet veriyoruz. Son dönemde İran pazarını değerlendirdiğimizde İran’da yatırım yapmanın ve çalışmalarımıza hız kazandırmanın hem İran’a hem Danfoss’a katkı sağlayacağını gördük. Danfoss artık İran’da yeni ofisiyle ve yerel kadrosuyla ‘İran’da, İran için’ çalışacak.” dedi.



Geri Dön