18 / 04 / 2024

Danış Park Maltepe nerede?

Danış Park Maltepe nerede?

Firma: Danış Yapı

Proje: Danış Park

Danış Park Maltepe nerede? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Banka kredisi kullanımına uygun olan proje Danış Park imzası ile Anadolu Yakası'nın Maltepe İlçesi'nde hayata geçirildi...



Maltepe  Danış Park  Evleri, 14 katlı 3 blok olarak planlandı. Toplam 94 adet konuta yer verilen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor.


Danış Park Maltepe nerede? sorusunun yanıtına geçemeden önce projeden biraz bahsedelim.  Danış Yapı  tarafından Maltepe'de konumlandırılan Maltepe Danış Park Evleri, zengin sosyal imkanlara sahip.


7 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Danış Park, spor tesisleri, sosyal aktivite alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi sosyal alanlara sahip.


Danış Park Maltepe ödeme planı


Banka kredisi kullanılabilen Danış Park Evleri için yüzde 30 peşinat veriliyor ve kalan tutar için baka kredisi ile taksitlendirme yapılabiliyor.


Danış Park Maltepe nerede?


Maltepe Danış Park Evleri adres: Zümrütevler Mahallesi Nil Caddesi Yasemin Sokak No:2 A Blok Maltepe - İstanbul


Danış Park Maltepe nerede? sorusuna daha detaylı almak için aşağıda yer alan, projenin iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz.


Danış Park Maltepe iletişim


Danış Park Maltepe satış ofisi : (0216) 441 72 75

Web Adresi:www.danispark.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön