28 / 03 / 2024

Danış Park resimleri!

Danış Park resimleri!

Firma: Danış Yapı

Proje: Danış Park

Maltepe'de inşa edilen Danış Park Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor. Danış Park resimleri haberimizde yer alıyor...



94 daireden oluşan  Danış Park  projesi 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.  Danış Yapı  girişimi ile inşa edilen Danış Park Evleri İstanbul'un Maltepe ilçesinde konumlandırılıyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin yer aldığı Maltepe Danış Park Evlerinde blokları 14 katlı olarak yükseliyor. Danış Park fiyat listesi kapsamında daireler 210 bin TL'den başlıyor.


Maltepe Danış Park ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat veriliyor ve kalan tutar ise banka kredisi kullanılarak taksitlendirilebiliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Danış Park'ta 2 oda 1 salon dairelerin satışları tamamlandı.


Danış Park Maltepe Konutlarında yürüyüş yolları, spor tesisler, sosyal aktivite alanları, güvenlik ve yüzme havuzu gibi sosyal donatılarda mevcut durumda. Danış Park Maltepe fiyat listesinin ayrıntıları şöyle:


Danış Park daire fiyatları 1 oda 1 salon daireler 210 bin TL ile 230 bin TL arasında, 3 oda 1 salon daireler 420 bin TL ile 495 bin TL arasında, 4 oda 1 salon daireler 640 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor.


Danış Park ulaşım bilgileri:

Maltepe Danış Park adres: Zümrütevler Mahallesi Nil Caddesi Yasemin Sokak No:2 A Blok Maltepe - İstanbul


Danış Park resimleri:

 Danış Park resimleri!


Danış Park resimleri:

 Danış Park resimleri!


Danış Park resimleri:

 Danış Park resimleri!


Danış Park Maltepe iletişim:

Telefon: 0216 441 72 75

Web Adresi: www.danispark.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön