28 / 03 / 2024

DAP Adam Kule ödeme koşulları 2017!

DAP Adam Kule ödeme koşulları 2017!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Adalar ve deniz manzarasına sahip olan Adam Kule Maltepe projesinde daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak...



Toplam 284 daire ve 88 home ofisten oluşan  Adam Kule  projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe-Dragos bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule Maltepe projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede stüdyo daireler 48 - 55 metrekare, 1 oda 1 salon daireler 88 - 100 metrekare büyüklüğe sahip.


Adalar ve deniz manzarasına sahip olan Adam Kule Maltepe projesi 3 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Proje 27 katlı tek kule olarak dizayn edildi. 


Anahtar teslimlerin önümüzdeki Nisan ayında yapılması planlanan Dragos Adam Kule projesinde kapalı otopark, fitness, sauna, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar mevcut. 


Adam Kule  DAP Yapı  projesi lokasyon olarak Tem Bağlantı Yolu, sahil yolu, E-5 karayolu, Yüksek İstinaf Mahkemesi, Kartal Adliyesi, Maltepe Sahil Dolgu Alanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın mesafede konumlandırılıyor.


DAP Adam Kule ödeme koşulları 2017!

Adam Kule Dragos projesinde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor. Dap Adam Kule projesinde ödeme koşulları kapsamında 10 bin TL peşinat sonrasında 88 ay vadeli ödemeler yapılıyor. 



Adam Kule adres: Altayçeşme Mahallesi Çam Sokak No: 16 Maltepe İstanbul


Tel: 444 93 27

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com 



projeye sor



Geri Dön