18 / 04 / 2024

Dap Burgu Kule Maltepe satılık daire!

Dap Burgu Kule Maltepe satılık daire!

Firma: DAP Yapı

Proje: Burgu Kule

2011 tarihinde satışa sunulan Dap Burgu Kule Maltepe satılık daire fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz...





Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap  Burgu Kule  projesi İstanbul'un Anadolu yakası sınırlarında Maltepe ilçesinde yer alıyor. İçerisinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde daire alternatiflerinin yer aldığı Dap Burgu Kule Maltepe satılık daire fiyatlarına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


 22 katlı 2 kule halinde yükselen Dap Burgu Kule Maltepe projesi stüdyolar 42 ile 51 metrekare, 1 oda 1 salon daireler 49 ile 73 metrekare,  2 oda 1 salon daireler 88 ile 103 metrekare aralığında değişen büyüklüklerde tasarlandı. Dap Burgu Kule Maltepe satılık daire fiyatları şöyle: 



Dap Burgu Kule Maltepe satılık daire: 



Dap Burgu Kule Maltepe satılık daire fiyatları 'na göre projenin minimum fiyatı 580 bin lira, maksimum fiyatı ise 820 bin TL olarak belirlenmiş durumda. 1+1 dairelerin yalnızca 1 adet kaldığı Dap Burgu Kule Maltepe satılık daire fiyatları hakkındaki ayrıntılı bilgiye 444 33 39 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


Dap Burgu Kule Maltepe ödeme bilgisi 'ne göre daire tutarının yüzde 25'i peşinat bedeli olarak ödendikten sonra kalan miktar için banka kredisi kullanılıyor.


 4 mevsim açılır-kapanır havuz, güvenlik, otopark ve daha bir çok olanağın yer aldığı Dap Burgu Kule Maltepe teslim tarihi şu şekilde:


Dap Burgu Kule Maltepe teslim tarihi:


Dap Burgu Kule Maltepe 'deki daireler sahiplerine 2013 yılının sonunda teslim edilecek. 




Telefon: 444 33 39

Web adres: http://www.dapburgukule.com/main.html

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön