18 / 04 / 2024

DAP İstanbul Marina fiyat bilgisi!

DAP İstanbul Marina fiyat bilgisi!

Firma: DAP Yapı

Proje: İstmarina

İçerisinde 1,476 adet konut bulunan DAP İstanbul Marina fiyat bilgisi kapsamında daireler 305 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde yükselen proje, Dünyanın en iyi karma yaşam projesi olma özelliğine



Konutların satış sürecine devam edilen DAP İstanbul Marina fiyat bilgisi dairenin tipi ve konumuma göre değişiklik gösteriyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde inşa ediliyor. 


DAP Yapı İstanbul Marina'da;  cafe, güvenlik, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin ödemelerde banka kredisi kullanabildiği DAP İstanbul Marina fiyat bilgisi kapsamında başlangıç fiyatı 305 bin TL olarak belirlendi. Proje,  DAP Yapı  imzası taşıyor. 


DAP İstanbul Marina fiyat bilgisi!


Toplam 1,476 adet daireden oluşan Kartal DAP İstanbul Marina projesinde 321 ila 38 katlı 5 blok bulunuyor. Proje, Dünyanın en iyi karma yaşam projesi olarak yaşama geçiriliyor.


DAP Yapı Kartal İstanbul Marina içerisinde yer alan konutlar; 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanan İstanbul Marina DAP Yapı projesinde;  otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul alanları mevcut. 


DAP İstanbul Marina fiyat bilgisi!

Stüdyo daireler 305 bin TL’den,

1 oda 1 salon daireler 500 bin TL’den,

2 oda 1 salon daireler 767 bin TL’den,

3 oda 1 salon daireler 1 milyon 101 bin TL’den,

4 oda 1 salon daireler 1 milyon 552 bin TL’den,

5 oda 1 salon daireler 4 milyon 345 bin TL’den başlıyor. 


DAP İstanbul Marina Kartal satış ofisi iletişim bilgileri

Telefon: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön