04 / 05 / 2024

DAP Kartal Marina projesi halkın görüşüne sunulacak!

DAP Kartal Marina projesi halkın görüşüne sunulacak!

Dap Yapı'nın hayata geçireceği İstmarina içinde yer alacak Kartal Yat Limanı için 23 Ekim 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek. Proje için halkın görüşleri alınacak.



DAP Kartal Marina için 23 Ekim 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek. Bakanlık Merkezi'nde veya İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler.


Proje hakkında: 


Kartal'da İstmarina projesini inşa eden Dap Yapı, Kartal Yat Limanı projesini de hayata geçiriyor. İstmarina içinde olacak Kartal Yat Limanı, 2 yılda tamamlanacak. 


49 yıl boyunca işletme hakkı DAP Yapı'da olacak Kartal Yat Limanı 80 milyon TL değerinde olacak. Dap Yapı patronu Ziya Yılmaz'ın yönetiminde olan Kartal Marina İşletmeleri A.Ş. tarafından start verilen Kartal Yat Limanı; Bostancı İskelesi ile Pendik Marina arasında bulunan kıyı şeridinde Kum İskelesi olarak bilinen bölgede yapılacak.


Halkın beğenisine sunulan Kartal Yat Limanı projesi Pendik İstanbul City Port sahasına karayolu ile yaklaşık 3 kilometre, denizden ise yaklaşık 2 deniz mili mesafede bulunuyor.


Telefon: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr


Geri Dön