20 / 04 / 2024

Dap Vadisi görücüye çıktı! 190 bin TL!

Dap Vadisi görücüye çıktı! 190 bin TL!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vadisi

Bugün Çırağan Sarayı'nda basınla bir araya gelen Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, kentsel dönüşüm projesi olarak satışa sundukları Dap Vadisi projesi hakkında detaylı bilgi verdi.



İstanbul Marina ve Vazo Kule projelerini hayata geçiren Dap Yapı,  Dap Vadisi  projesini bugün Çırağan Sarayı'nda basına tanıttı. 


Dap Vadisi projesi  İstanbul'un yükselen bölgelerinden biri olan Çağlayan bölgesinde yükseliyor. Proje kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.


Dap Vadisi görücüye çıktı! 190 bin TL!


40 bin metrekare alanda iki bağımsız bölümden oluşan Dap Vadisi projesinde toplam 932 ofis bulunuyor. Projede 400 ofis satışa açıldı.


Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, S ofis ve Bumerang Ofis projeleriyle Dap Vadisi'ne dönüştüren  DAP Yapı  bölgenin kentsel dönüşümüne katkı sağlıyor.


Dap Vadisi projesinde yer alan ofislerin alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede çeşitli mağazalar, restaurantlar ve cafeler yer alıyor. 


Dap Vadisi görücüye çıktı! 190 bin TL!


Piyasanın yüzde 50'si altında fiyatlar!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Kağıthane'nin dönüşümüne katkı da bulunduklarını, kentsel dönüşüm projelerinin daha önemli olduğunu belirtti. Projeden ofis sahibi olanların yüzde 60 kar elde  edineceğini sile getirdi. Dap Vadisi projesinde metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor ve 8 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projenin toplam yatırım bedeli 650 milyon TL. 


Dap Vadisi projesinde 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti, kuru temizleme, kuaför, terzi gibi hayatı kolaylaştıracak her şey yer alıyor.


Dap Vadisi Çağlayan Adliye'sine birkaç dakikalık yürüme mesafesinde, Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5-10 dakika uzaklıkta, yeni metro hattına ise 100 metre mesafede konumlandırılıyor.



Dap Vadisi görücüye çıktı! 190 bin TL!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz Dap Vadisi için şunları söyledi; Çağlayan'da Dap Vadisi'ni hayata geçiriyoruz. Kağıthane'nin dönüşümüne imza atıyoruz. Dünya'nın en büyük Z harfi ile başladık. Bumerang, İ Ofis, A Ofis ve Y Ofis'le davem ettik. Sırada S Ofis var. Yakalaşık 10 yıldır topladığımız, her eski fabrika arazilerinden geliştirdiğimiz arsalarda bugün dokuz yüz otuz iki ofisin bir araya geldiği Dap Vadisi konseptini oluşturduk.


Sırada S Ofis var!

S konsepti inşaatın arka yüzünün değer kazandığı bir proje olarak karşımıza çıkıyor. S Ofis'de inşaatın arka cephesinde bir yeşil alan oluşturuluyor. S Ofis 203 bağımsız bölümden oluşuyor. S Ofis 184 Ofis ve 19 dükkana ev sahipliği yapıyor. 12 kattan oluşan S Ofis projesinde kapalı otopark, 2 mağaza ve 3 ofis katı, 1 giriş ve 4 ofis katı mevcut. Projede yer alan ofisler 190 bin TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor.



Dap Vadisi iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Öznur YASLI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön