19 / 04 / 2024

Dap Vazo Kule Rotana tarafından kiralama modeli ile işletilecek!

Dap Vazo Kule Rotana tarafından kiralama modeli ile işletilecek!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vazo Kule

Dap Vazo Kule Rotana tarafından kiralama modeli ile işletilecek. Yatırımcıya oturmadığı dönemlerde kiralama fısatı sunulan Dap Vazo Kule'de fiyat 260 bin liradan başlıyor...




Dap Vazo Kule projesinin işletmesi için Ortadoğu'nun ünlü şirketlerinden Rotana ile anlaşma sağlandı.  Dap Vazo Kule  Rotana yatırım amaçlı daire alanlar için, oturmadığınız dönemde kiralama modeli sunuyor. Yani Dap Vazo Kule Rotana kiralama modeli ile, ister haftalık, ister aylık, isterseniz yıllık olarak dairenizi kiraya vererek, kar elde edebilirsiniz.


1+0, 1+1, 2+1 daire tiplerinin tasarlandığı Dap Vazo Kule projesinde 289 adet rezidans daire yer alıyor. 99 adet ofis ve 11 adet dükkanın da bulunduğu Dap Vazo Kule projesinde konutların büyüklüğü 45 ila 129,88 metrekare arasında değişiyor.


Dap Vazo Kule projesinde 1+0 daireler 260 bin lira, 1+1 daireler 387 bin lira, 2+1 daireler 574 bin liradan başlayarak konut alıcılarına sunuluyor. Teslimlerin 30 ay sonra yapılacağı Dap Vazo Kule projesinde daireler Adalar manzarasına hakim.


19 ve 22 katlı 3 bloktan oluşan Dap Vazo Kule'de iki blok rezidans için, bir blok home ofisler için tasarlandı. Dap Dalga Kule'nin yanında inşa edilecek olan Dap Vazo Kule açılır - kapanır yüzme havuzu, 


Türk hamamı, fitness merkezi gibi sosyal donatıların yer alacağı eğlence ve rekreasyon adası, hobi adası, gösteri adası, kafeteryalar ve restoranlar bulunuyor.



0216 444 33 39

www.dapyapi.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön