18 / 04 / 2024

Dap Vazo kule satılık daire fiyatları!

Dap Vazo kule satılık daire fiyatları!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vazo Kule

Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği Dap Vazo Kule satılık daire fiyatları 250 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede ön talep toplanıyor...



20 Mart'ta lansmanının yapılacağı  Dap Vazo Kule  projesinde ön talep toplanıyor. Maltepe'de hayata geçirilen proje  DAP Yapı  imzası ile inşa ediliyor.


Toplam 298 adet konutun yer aldığı Dap Vazo Kule satılık daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Projede bulunan konutlar 1+0, 1+1, 2+1 olarak tasarlandı.


Dap Vazo Kule 'de ticari birimler, ofisler ve rezidans daireler yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 45 metrekare ile 129 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


İşletmesinin Rotana'nın yapacağı Dap Vazo Kule satılık daire fiyatları 250 bin TL olarak belirlendi. Projede eğlence ve rekreasyon adası, kafeteryalar, açılıp kapanabilen yüzme havuzları, fitness merkezi, Türk hamamı, restoranlar, gösteri adası, hobi adası, spor alanları yer alıyor. 


Dap Vazo Kule'de teslimler 30 ay sonra gerçekleşecek. Projede Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 kilometre, Pendik Marintürk'e 5 kilometre, Pendik Yalova Feribot İskelesi'ne 5 kilometre, dünyanın en büyük Adliye Sarayı'na 2 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


0216 444 33 39

www.dapyapi.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön