28 / 03 / 2024

Dap Yapı, Dap Royal Center'ı satışa sundu!

Dap Yapı, Dap Royal Center'ı satışa sundu!

DAP Yapı Maltepe'de iki kuleden oluşan ve projede konut fiyatları 305 bin TL'den başlayan DAP Royal Center projesini satışa sundu



Royal Center'de evinize sandalla gidip, 20. katta Prens Adaları'na karşı golf oynayabileceksiniz. Projede daire fiyatları 308 bin liradan başlıyor

DAP Yapı Maltepe'de yükselecek iki kuleden oluşan DAP Royal Center projesini İngiltere Kraliçesi Elizabeth ve Prens Philip'e taç giyme töreni mizahseninin yer aldığı toplantıyla satışa sundu. Metrekare satış fiyatı 3 bin 500 ile 6 bin 500 lira arasında değişen 210 residansın yer aldığı projenin A Bloğunun 20. katında mini golf sahası bulunuyor. DAP Royal Center'da 120 ve 140 metrelik, 27 ve 30 katlı iki kule ve kulelerin hemen yanında 13 katlı bir iş merkezi bulunuyor. Burası aynı zamanda şirketin genel müdürlük binası olarak da kullanılacak. Tüm DAP projelerinde olduğu gibi yine su ile desteklenen konsept 4 bin metrekarelik bir göletin içinde yükseliyor. İki blok arasının kayıkla gidilebildiği gölet, iskelesi, ahşap köprüsü, taşlar, çakıllar ve fıskiyelerin yanında etrafını çevreleyen bitkilerle doğal ve mimari unsurların bir araya geldiği bir yaşam alanı sunuyor.

20'nci katta adalar manzarası ve golf keyfi

DAP Royal Center'de daireler altıncı kattan itibaren denizi görüyor. Dairelerin tavan yüksekliği 3,5 metre olan projede, A Blok'un 20. katına konumlanan mini bir golf pisti de bulunuyor. 5 bin metrekarelik alanın sosyal tesislere ayrıldığı projede açık ve kapalı yüzme havuzu, iki katlı kapalı otopark ve fitness center yer alıyor.

Metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlıyor

Büyüklükleri 60 ile 260 metrekare arasında değişen 210 residance, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklindeki seçeneklerden oluşan projede daireler metrekaresi 3 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira aralığında satışa çıktı.

Sırada 750 milyon liralık yeni projeler var

Yeni proje hazırlıklarına'da devam ettikleri bilgisini veren Yılmaz, "Bunlardan biri Çağlayan'da, ikisi de Maltepe'de. Bu projelere 2011'de başlayacağız. DAP Rotal Center ile birlikte 4 projenin toplam yatırım değeri 500 milyon lira. Şu anda Maltepe'de yeni aldığımız arsa üzerinde yeni bir proje için çalışıyoruz, o da bir iki haftaya kadar sonuçlanacak. Bu projeyle birlikte toplam yatırım tutarı 700-750 milyon TL'yi bulacak" diye konuştu.

Maltepe'nin çehresi değişecek

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yurtdışında önünden geçerken durup seyrettikleri binaların benzerlerini artık kendilerinin de ürettiğini belirtti. Ziya Yılmaz, "DAP Royal Center'da yaşıyorsanız dev bir göletin içindeki evinize sandalla gidebilir, 20. kata çıkıp Adalara karşı golf oynayabilir, 7/24 rezidans hizmetinden yararlanabilir, tavan yüksekliği 3.5 metre olan odanızda ferahlık hissedebilirsiniz" dedi. Ülkeye kalıcı eserler bırakmanın gayreti içinde olduklarını ifade eden Yılmaz, "Kişiler gelip geçer, aynı şekilde şirketler de gelip geçer. Ancak inşa edilen binalar kalıcıdır. Nesiller boyunca varlığını sürdürecektir. Maltepe'nin çehresini değiştirecek bir proje ürettik. İnşallah bahtı da açık olur" diye konuştu.

Daire fiyatları 308 bin TL'den başlıyor

Yılmaz, projeye start verdiklerini, sosyal tesisler ve otoparkın bittiğini, konutları 2 yıl gibi sürede sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını söyledi. Daire fiyatlarının 308 bin lira ile 1 milyon 326 bin lira arasında değiştiğini kaydeden Yılmaz, müşteri isteğini ön planda tuttuklarını, isteyen kişilerin bir katı tek daire yapabileceğini belirtti. Proje bedelinin 150 milyon lira olduğunu ifade eden Yılmaz, "Projenin yüzde 25'inin satışı tamamlandı. B artı A grubuna hitap ediyoruz. Dairelerin metrekare fiyatı 3 bin 500-6 bin 800 TL arasında. bu fiyatın 9 bin 500 TL'ye kadar çıkacağını öngörüyoruz. Projede ağırlıklı 2+1 daire sattık" dedi.
Sabah Emlak


Geri Dön