24 / 04 / 2024

DAP Yapı European Property Awards’dan 9 ödül aldı!

DAP Yapı European Property Awards’dan 9 ödül aldı!

Dap Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü.



Dap Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü. Geçen yıl 15 ödülle törende rekor kıran Dap Yapı, son üç yılda 33 ödül kazanmış oldu. Dap Yapı’nın ödül alan projelerinden İstmarina ve Burgu Kule ise dünyanın en iyisi olmak için aday gösterildi.


Property Awards tarafından Londra’da düzenlenen törende yeni projesi Adam Kule ve Dalga kule ‘Çoklu Rezidans Mimarisi’,  2014-2015 yılında Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçilen İstMarina ‘En İyi Ticari Arsa Geliştirme’ ve ‘Karma Kullanım Geliştirme’, Vazo Kule ‘Yüksek Bina Geliştirme (Konut)’, Burgu Kule ise ‘En İyi Otel Mimarisi’ ve ‘Karma Kullanım Geliştirme’ alanlarında ödüle layık görüldü. Dap Yapı, DAP Vadisi projesiyle ‘Pazarlama Geliştirme’, A Ofis projesiyle ‘Ofis Geliştirme’ kategorilerinde ödül kazandı. 

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, projelerini geliştirirken yoğun araştırmalar yaptıklarını belirtirken, “DAP Yapı olarak günü kurtaracak projelerden ziyade geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyor, çağın en yeni teknolojisini ve en iyi malzemesini kullanıyoruz. Gösterdiğimiz emeğin karşılığını da uluslararası platformlardan alıyoruz. Ülkemiz için en iyisini inşa ediyoruz” dedi.

 

Milliyet




Haber Akşam Ek Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan DAP Holding, Avrupa ve dünya çapında aldığı ödüllerle başarılarını tescillendiriyor. Geçen yıl 15 ödül kazanarak rekor kıran DAP Holding'in, son üç yılda aldığı toplam ödül sayısı ise 33'ü buldu. European Property Awards tarafından Londra'da düzenlenen törende yeni projesi Adam Kule ve Dalga Kule "Çoklu Rezidans Mimarisi", 2014-2015 yılında Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçilen İstMarina "En İyi Ticari Arsa Geliştirme" ve "Karma Kullanım Geliştirme", Vazo Kule 'Yüksek Bina Geliştirme (Konut)" Burgu Kule ise "En İyi Otel Mimarisi" ve "Karma Kullanım Geliştirme" alanlarında ödüle layık görüldü. 


DÜNYANIN EN İYİ PROJESİ 


İş ve yaşam projeleriyle de İstanbul'un farklı bölgelerinde kentsel dönüşüme katkı sağlayan DAP Holding, DAP Vadisi projesiyle "Pazarlama Geliştirme "A Ofis projesiyle "Ofis Geliştirme" kategorilerinde ödül kazandı. 2014 yılında Dubai'de düzenlenen International Property Awards'e İstMarina projesi ile iştirak eden DAP Holding, Asya, Afrika, Birleşik Krallık, Amerika ve Arap ülkelerinin ödüllü projelerini geride bırakarak, "2014-2015 Yapı Geliştirme" kategorisinde Dünya'mn En İyi Projesi ödülüne hak kazanmıştı. 


BİR BAŞKA ÖRNEĞİ YOK 


DAP Holding İstMarina projesiyle bu yıl da 'Ticari Arsa Geliştirme" kategorisinde 'Dünyanın En İyi' projesine aday gösterildi. DAP Holding İstMarina projesi ile birlikte 108 derece eğimi ile dünyada, bu yükseklikte bu denli eğimi yakalayan başka bir örneğin bulunmadığı Burgu Kule ile "Otel Mimarisi" kategorisinde "Dünyanın En İyisi" olmaya aday oldu. 





Akşam Ek


Geri Dön