26 / 04 / 2024

Dap Yapı Kartal projesinin yüzde 99.5'ine sahip oldu!

Dap Yapı Kartal projesinin yüzde 99.5'ine sahip oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklamaya göre Eltes İnşaat ile Dap Yapı ortaklığı ile konumlandırılan Kartal projesinde yüklenici ortak girişimin yapısı ve hisse oranları değişti...



İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen ve Eltes İnşaat ile Dap Yapı ortaklığı ile konumlandırılan Kartal projesinde yüklenici ortak girişimin yapısı ve hisse oranları değişti. Yüzde 99.5'i Dap Yapı'nın olan projede daha önce Dap Yapı'nın hisseleri yüzde 49'du. Dap Yapı yüzde 50,50'lik bir hisse artışı artışı ile projenin yükleniciliğini yükseltti.


Ağaoğlu Grubu'nun şirketi olan Eltes İnşaat'ın hisseleri ise projede yüzde 51'den  yüzde 0,50'ye düştü. Projede Eltes İnşaat hisseleri yüzde 50,50'lik bir düşüş yaptı.


Ağaoğlu'nun şirketi olan Eltes İnşaat ile projeye hazırlanan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz: " Kartal projemiz dünyada ses getirecek" demişti.


Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Eltes İnşaat Tesisat San. ve Tic. A.Ş. ~ DAP Yapı İnşaat San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı taahhüdü altında bulunan İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi' nde, Yüklenici ortak girişimin yapısı ve hisse oranları değişmiş olup ekte yer almaktadır.


İlan için tıklayın


Kartal arsa ihalesini Dap Yapı - Eltes İnşaat aldı!


Dap Yapı ve Eltes İnşaat, Emlak Konut Kartal ihalesini kazandı!


Ağaoğlu ve DAP Yapı Kartal'da büyük projeye hazırlanıyor!


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


Geri Dön