19 / 04 / 2024

Dap Yapı Maltepe Projesi'nde metrekaresi 4 bin TL!

Dap Yapı Maltepe Projesi'nde metrekaresi 4 bin TL!

DAP YAPI'nın, Maltepe'de inşaatına başladığı 120 ve 140 metre yüksekliğindeki iki yeni kule, 210 konutu barındıracak



"DAP projeleri orijinalliğiyle hemen göze çarpar. 90'lı yıllardan itibaren ürettiğimiz projelerin 'Hani şu dev şelalenin aktığı proje' ya da 'Yelkene benzeyen kuleler' şeklinde anılması beni mutlu ediyor. İnsanların hafızasında böyle yer etmek, statik ve estetik açıdan kabul görmek, bir inşaatçı açısından zirvenin ta kendisidir. Markalaşmak budur."

DAP YAPI'nın, Maltepe'de inşaatına başladığı 120 ve 140 metre yüksekliğindeki iki yeni kule, 210 konutu barındıracak. 4.000 metrekarelik göletin üzerinde yükselen projenin 20'nci katında Prens Adaları'na karşı golf oynanabilecek. Dragos'taki gibi yelken konseptinde olacak rezidans kulelerde büyüklükleri 62 metrekare ila 260 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 4.000 TL ile 6.500 TL fiyat aralığından satışa çıkacak projede binada yaşayanların dairelerine sandalla gelip gideceği göletin yanı sıra 5 bin metrekare açık ve kapalı alanlı sosyal tesis de inşa edilecek. İki kulenin ortasında yer alacak 13 katlı bina ise DAP YAPI'nın Genel Müdürlük binası olarak kullanılacak. Projenin 30 ayda tamamlanması planlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu başkanı Ziya Yılmaz, projelerinin hiç birinin standart konut kategorisinde değerlendirilemeyeceğini belirterek, özellikli ve nitelikli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Yılmaz, önünden geçerken durup seyredilecek nitelikte binalar yaptıklarını, dolayısıyla çoğu zaman alıcıya sundukları kaliteli projelerle talebin oluşmasını sağladıklarını kaydetti.

BUTİK PROJELER ÜRETİYORUZ
Dragos Royal Towers projelerinde dairelerin metrekare fiyatının 596 bin TL ile 1 milyon 386 bin Tl arasında olmasına rağmen alıcısıyla buluşmakta zorlanmadığına işaret eden Yılmaz, projelerinin hitap ettiği segment olan B ve A gelir grubunun butik konsepteki DAP projelerini benimsediklerini anlattı. "Türkiye'deki birçok ofis binasında teknoloji ancak o günün şartlarını karşılayacak ölçüde yapılıyor. Çünkü yarının teknolojisinin maliyeti var" diyen Ziya Yılmaz, DAP yapının projelerini hayata geçirirken tüm maliyetleri göze alarak ve yarının teknolojisini kullanarak, binalarını en modern şekilde inşa ettiğininin altını çizdi.

GİTTİĞİMİZ BÖLGELERE DEĞER KATTIK
Ürettikleri binlerce konutu daima söz verdikleri tarihte ve vaat edilen kalitede teslim ettiklerini belirten Yılmaz, "Konumlandığımız bölgelerde önce semtin, ardından şehrin çehresini değiştirecek kadar iddialı olduk. Gittiğimiz yerlere katma değer kazandırdık. Çirkin yapılaşmanın, çarpık zihniyetle inşa edilen binaların yanında bir tablo gibi duran projelerimizin görünümüyle, kalitesiyle ve en önemlisi üstün inşaat özellikleriyle tanınmasını arzuluyoruz" diye konuştu.

Sancaktepe'nin gökkuşağı:
Centro Futura
Şubat 2009'da yaşamın başladığı Centro Futura, 6'şar katlı 7 blok ve 203 bağımsız rezidanstan meydana geliyor. Yeni İstanbul diye adlandırılan Sancaktepe'de inşa edilen projede, son 17 dairenin satışına devam ediliyor. Centro Futura'da 140 metrekare ile 180 metrekare büyüklüğündeki 2+1 ve 3+1 daireler 376 bin TL ile 515 bin TL arasından alıcı bekliyor.Üç katlı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center çocuklar için oyun parkları, yürüyüş ve dinlenme alanları, Aquapark, restoran ve kafelerin yanı sıra 44 adet bağımsız bölümden oluşan bir alışveriş merkezinin de bulunduğu projede üç büyük banka şubesi ve mağazalar faaliyete geçmeye hazırlanıyor.

500 milyon TL yatırımla bin100 yeni konut üretecek
DAP Yapı'nın 2011'de Maltepe ve Çağlayan'da üreteceği projelerde yaklaşık 1.100 adet konut ve ofis yapacağını ifade eden Ziya Yılmaz, DAP Yapı'nın yatırımlarının toplam maliyetinin 500 milyon TL'yi bulacağını kaydetti. Daralma yaşayan inşaat sektörü arz ve talep cephesindeki tıkanmadan payını alsa da Türk ekonomisi için hayati önemini koruyor. Türkiye'de her 20 kişiden biri inşaat işinde çalışıyor. İnşaat sektörü sanayi ve hizmet alanlarında faaliyet gösteren 240 alt sektörle işbirliği içinde. Büyük kentlerdeki kentsel sorunlar, yüksek arsa maliyeti, vergi yükleri, teknoloji, kredi maliyetlerinin hala dünya ortalamalarının üzerinde olması, nitelikli işgücü gibi birçok faktör sektörün gelişiminin önünde engeller oluşturuyor. Buna rağmen sektör, yurt içinde ve yurt dışında büyük bir gelişme potansiyeline sahip. İnşaat yapımcılığını ülkemiz ve insanlarımız için en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. Yapı teknolojilerini ve mühendislik hizmetlerini geliştirerek insanımıza yararlı konut ve işyeri üretimine öncülük etmeyi sürdüreceğiz.

DAP YAPI'dan kampanya fırsatı
Maltepe'de yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanan DAP YAPI, Dragos ve Çekmeköy'de yer alan projelerinde kalan son daireler için cazip ödeme imkânları sunuyor. Kartal sahil yolunda yer alan Dragos Royal Towers projesi 4 blokta 212 daireden oluşuyor. Futbolcular başta olmak üzere finans ve sağlık sektöründen yoğun talep gören dairelerin tamamına yakını el değiştirmiş durumda. Kalan 19 dairenin de yıl sonuna kadar alıcılarıyla buluşacağı tahmin ediliyor. Büyüklükleri 127 metrekare ile 251 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler 595 bin TL'den başlayıp 1 milyon 385 bin TL'ye kadar çıkıyor. Rezidans hizmetleri dışında fitness center, açık/kapalı yüzme havuzları, tenis ve basketbol sahaları, yürüyüş/dinlenme alanları ve Spa merkezinin bulunduğu projede tüm daireler Adalar manzaralı.
Sabah


Geri Dön