20 / 04 / 2024

Dap Yapı Pendik'te 1.5 milyar TL yatırımla karma proje inşa edecek!

Dap Yapı Pendik'te 1.5 milyar TL yatırımla karma proje inşa edecek!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Yapı Pendik

Polisan Holding'in Pendik arazisinde anlaşan Dap Yapı, Pendik'te konut, ofis, otel ve üniversitenin yer alacağı 1,5 milyar TL'lik yatırımla bir karma proje inşa edecek...




Kartal'da İstmarina projesinin satışlarına devam eden Dap Yapı, Pendik'te 1.5 milyar TL'lik yatırım yapacak.  Dap Yapı Pendik  projesi için Polisan Holding'e ait 175 bin metrekarelik arsa için anlaşma yaptı.


Dap Yapı, Polisan'dan aldığı 175 bin metrekarelik arsaya 50 bin metrekare daha katarak, dev bir projeye başlayacak. Konut ve ticaret imarlı arsada, Dap Yapı, konut, ofis, otel ve üniversite inşa edecek. 


Dap Yapı Pendik projesi 3 bin bağımsız birimden meydana gelecek. Denize ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda yer alan  DAP Yapı  Pendik projesi, sahilyolu, TEM ve E-5'e yakınlığıyla lokasyon açısından avantajlı görünüyor.


Dap Yapı, daha önce de Polisan Holding'in Kağıthane'deki arazisinde Z ofis yapımı için kat karşılığı anlaşmıştı. Anlaşma kapsamında inşaatın tamamlanması ile brüt 8 bin 133 metrekarede 126 ofis ve brüt 2 bin 550 metrekare 28 mağaza Polisan Holding' verildi.


Dap Yapı Pendik te 1.5 milyar TL yatırımla karma proje inşa edecek!


Tel: 0212 294 32 42

Web: www.dapyapi.com.tr


projeye sor



Geri Dön